Accesorii

#alegere bijuterii # bijuterii cadou #cadou #bijuterii

Cadouri pentru ea – Surprinde-o placut cu bijuterii aparte

Cand spui cadouri femei, gandul te duce automat in directia bijuteriilor in cele mai multe dintre cazuri, nu? Nu-i de mirare, pentru ca stim deja ca sta in natura femeilor sa iubeasca bijuteriile si tot ceea ce este legat de ele.

Daca esti in cautarea unor cadouri pentru ea, atunci de ce sa nu profiti de admiratia pe care orice femeie o are pentru bijuterii si sa-i faci un cadou, care o va surprinde cu siguranta placut. Ai putea sa te intrebi daca nu cumva o bijuterie ar fi un cadou prea clasic. Nu! O bijuterie distinsa, aleasa bineinteles in concordanta cu gusturile femeii careia vrei sa i-o daruiesti, va fi intotdeauna printre cele mai potrivite si apreciate cadouri pentru ea.

Daca in aceasta perioada esti mai putin inspirat in ceea ce priveste alegerea cadoului pentru ea, venim in ajutorul tau cu cateva idei de bijuterii care o sa o cucereasca pe loc.

Cercei. Daca stii ca are o pasiune pentru cercei si o noua pereche adaugata colectiei sale ar bucura-o enorm, iata la ce ne-am gandit:

Inel. Un inel cu un design deosebit i-ar putea accesoriza perfect tinutele zilnice si ar face-o sa se simta cu adevarat speciala.

Bratara. Bratarile sunt accesoriile perfecte pentru orice femeie atenta la detalii! Surprinde-o cu un model deosebit, ce va atrage admiratia tuturor celor din jur.

Colier. Nicio colectie de bijuterii nu este completa fara cateva piese de acest tip. Simple, de dimensiuni mici sau decorate cu pietre semipretioase, de dimensiuni mai mari, colierele sunt bijuterii aparte, iubite de orice femeie.

O bijuterie este intotdeauna un cadou inspirat pentru o femeie. Acorda atentie atunci cand le cumperi si cauta sa o surprinzi cu modele deosebite, dar tine cont si de gusturile sale, pentru a-i face un cadou potrivit pe care il va purta cu foarte mare drag.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare