Accesorii

#kalapod #pantofi ieftini #pantofi stiletto #pantofi cu toc

5 perechi de pantofi care iti completeaza tinuta

Pantofii sunt un accesoriu care ii poate oferi unei tinute stil si eleganta, dar in acelasi timp o pot ruina daca nu sunt alesi cu grija. Tocmai de aceea trebuie sa fii foarte atenta cand iti cumperi o pereche de pantofi. Sunt cateva modele care nu ar trebui sa lipseasca din pantofarul oricarei femei. Indiferent de anotimp, incaltamintea reprezinta un accesoriu nelipsit. Ea trebuie insa adaptata momentelor zilei si, mai ales, evenimentelor sau actiunilor la care luam parte. De aceea se spune ca pantofii pot transforma radical intregul aspect al unei tinute. Iata cateva tipuri de pantofi pe care e bine sa ii ai:

Pantofi stiletto

Sunt celebri pantofii cu toc inalt si subtire si cu varful ascutit. Ei ii confera tinutei un aspect clasic si modeleaza foarte chic forma piciorului. Acesti pantofi sunt foarte eleganti si pot fi purtati atat cu o rochie de seara, cat si cu o pereche de pantaloni. Inclusiv cu o pereche de jeansi!

Stiletto negri din lac sunt ideali pentru o rochie neagra, dar si pentru una colorata. Tocul acestor pantofi are, de regula, 10 centimetri, astfel ca ai nevoie de antrenament pentru a-i purta. Insa nu vei regreta nicio clipa, caci iti asigura un plus de rafinament.

Pantofi cu toc gros

Perechea de pantofi cu toc gros e bine sa se regaseasca in pantofarul tau. Acest model de incaltaminte care aminteste putin de moda din anii ’70 a revenit in tendinte. Pantofii cu toc gros pot fi negri sau colorati, cu bareta si catarama sau simpli. O pereche de pantofi negri iti va conferi un look de scolarita, in vreme ce unii de culoare rosie vor inveseli tinuta aleasa.

Pantofi nude

O pereche de pantofi nude te poate scoate din dificultate. Acestia se potrivesc foarte bine cu majoritatea tinutelor si vei descoperi cat de usor iti va fi sa ii asortezi cu absolut orice imbraci. Stilul simplu si elegant iti va asigura o prezenta usor de remarcat. Poti alege unii cu varful decupat, insa in acest caz trebuie sa stii ca nu poti purta dress, ci trebuie sa ii incalti pe piciorul gol.

Pantofi casual

Pentru zilele in care ai mult de alergat ori pentru weekendurile in care ti-ai propus sa bati la pas mall-urile ai nevoie de o pereche de pantofi casual. Acestia trebuie sa fie comozi si sa se potriveasca bine cu majoritatea tinutelor pentru astfel de ocazii. Poti alege o pereche de pantofi Oxford cu platforma inalta de 3 centimetri. Alege unii cu aspect sidefat, pentru a adauga un plus de farmec tinutei.

Pantofi cu toc jos

Si pentru ca nu poti sa mergi mereu pe tocuri de 10 centimetri, e indicat sa ai in colectia de pantofi si unii cu toc jos. Acestia sunt utili in cazul tinutelor pentru serviciu sau pentru tinute ceva mai lejere, cum ar fi o rochita midi ori o pereche de pantaloni. Acesti pantofi sunt confortabili si pot fi purtati toata ziua, intrucat nu iti creeaza dureri de picioare.

Toate aceste tipuri de pantofi poti fi comandate foarte usor din confortul casei tale. Kalapod.net este un magazin online de unde poti cumpara pantofi ieftini potriviti pentru orice tip de gusturi. Cu siguranta nu ti-ai imaginat ca o pereche de pantofi eleganti cu toc poate costa 19,90 lei. La kalapod.net vei gasi insa pantofi dama ieftini, dar foarte chic.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului