Accesorii

#Body touch pen trimmer # placa de par #perie de par #epilator #femei #uscator de par

5 instrumente pentru ingrijire de care nicio femeie nu se poate lipsi

Fiecare femeie stie ce are nevoie sa includa in trusa ei de infrumusetare, insa unele obiecte sunt mai mult sau mai putin importante. Uneori ne putem lasa ademenite de diverse reclame sau servicii care ne fac sa investim in lucruri de care nu avem neaparat nevoie.

Este important sa alegem exact ceea ce este esential si exista cateva obiecte fara de care trusa oricarei femei nu va fi niciodata completa. Iar aici ne referim la produsele care merita o investitie, anume electronicele care sunt absolut indispensabile in viata unei doamne sau domnisoare moderne.

Iti prezentam 5 instrumente esentiale pentru trusa ta de ingrijire personala, care nu doar ca iti vor usura procesul de infrumusetare, ci te vor ajuta sa economisesti timp in detrimentul calitatii:

1. Epilatorul ramane cel mai bun prieten al femeii

Indiferent ca ne bucuram de razele puternice ale soarelui sau ca deja dimineata ne grabim spre serviciu sub stropii reci de ploaie, picioarele unei femei trebuie ingrijite cu aceeasi atentie.

Chiar daca in sezonul rece, rautaciosii spun ca femeile nu se epileaza, acesta ramane doar un mit urban pentru cele care au grija constant de imaginea lor. Frigul nu este un motiv de a lasa parul sa iti creasca pe corp, iar inlaturarea lui trebuie efectuata cu tot atat de multa atentie ca si vara, singura diferenta constand in faptul ca pielea are nevoie de mai multa hidratare decat vara.

Si cum nu ne plac jumatatile de masura, cel mai benefic, atat pentru sanatatea pielii noastre, cat si pentru aspectul cat mai curat si elegant, este sa folosim un epilator. De ce? Pentru ca in comparatie cu alte metode, aceasta este o investitie de lunga durata, cu beneficii si rezultate tot la fel de indelungate. Astfel, indepartezi orice urma de par de la radacina si nu este nevoie sa astepti pana ce acesta creste suficient de mult pana la urmatoarea epilare, deoarece aparatul este astfel construit incat sa smulga si firele cele mai scurte.

Investeste intr-un epilator de calitate, dotat cu functii care sa iti satisfaca nevoia de confort. Asadar, ai o gama variata de optiuni, de la epilatoare cu racire si vibromasaj pentru amortizarea durerii, pana la cele de tipul IPL, care functioneaza pe baza de lumina pulsata.

2. Uscatorul de par este salvarea de ultim moment

De cate ori nu ni s-a intamplat sa ne spalam parul inainte de a pleca din casa? Cam tot de atatea ori de cate am folosit uscatorul ca pe o solutie salvatoare cand intarziem undeva. Fie ca esti adepta uscarii parului in mod natural, fie ca preferi de obicei alternativele rapide, uscatorul de par este un obiect obligatoriu in trusa de ingrijire personala a fiecarei femei.

In prezent te poti bucura din plin de optiunile prin care tehnologia iti inoveaza viata. Poti considera parerile contrarii despre uscarea parului cu feonul de domeniul trecutului. Gasesti in magazine optiuni care preintampina nevoile fiecarei femei in functie de tipul de par si beneficiile pe care aceasta le cauta.

Asadar, trebuie sa stim ca feonul, pe langa optiunea de a ne oferi o uscare rapida, te ajuta sa iti aplici produsele de styling mai usor, acestea aderand rapid pe firul de par, iar efectul devine mai evidentiat. De asemenea, daca vrei sa pastrezi forma naturala a podoabei tale capilare, uscatorul este potrivit pentru o stilizare de efect intr-un timp foarte scurt.

Alege un uscator de par in functie de puterea pe care o are, de invelisul din care este confectionat astfel incat, sa degaje caldura fara sa iti distruga firul de par si tinand cont de functiile pe care le detine.

3. Peria de par a devenit o unealta a imaginii personale

Probabil unul dintre cele mai populare ustensile din saloanele de coafura, pe care este esential sa il ai inclus printre obiectele de ingrijire personala. Si asta pentru ca nimic nu iti pune mai bine in evidenta podoaba capilara decat niste bucle aranjate cu grija. O metoda rapida si inovatoare de care mamele si bunicile noastre nu s-au putut bucura. Si asta pentru ca buclele sunt o coafura nemuritoare, pe care stilistii o reiventeaza in fiecare sezon.

Mai mult, putem spune ca peria rotativa a devenit nu doar una din placerile vietii, ci si un mod de a-ti intretine imaginea personala, fara sa dai fuga mereu la coafor. De asemenea, cu cea mai buna perie rotativa iti poti crea bucle in functie de preferinte.

Asadar, este indispensabila pentru orice femeie, putand fi achizitionata in functie de anumite criterii, cum ar fi setarile, retractarea perilor, dimensiunea periei, designul si puterea.

4. Body touch pen trimmer - cea mai la moda ustensila

Nu foarte multe femei s-au obisnuit inca cu una dintre cele mai utile inovatii din ultima vreme. Este vorba despre un body touch trimmer, un dispozitiv menita sa inlature parul facial. Daca asta nu te-a convins inca cat de special este, ei bine gandeste-te la el ca la o penseta electrica cu cateva functii in plus. Mai mult, il poti lua cu tine in geanta oriunde doresti, astfel incat oricand vrei sa repari ceva, o poti face.

Este atat pentru femeile foarte grijulii, care nu suporta ca nimic sa le incrunte sprancenele, dar si pentru cele care vor doar sa isi aranjeze putin anumite zone faciale, dar nu numai. Poate fi folosit pe intreg corpul, dar in special pe acele zone cum ar fi alunitele.

Asa ca daca esti o femeie atenta la detalii, nu trebuie sa omiti acest produs de infrumusetare, mai mult decat util.

5. Placa de par este pentru a cuminti parul rebel

O ustensila ideala pentru momentele cand vrei o coafura simpla si ordonata. Pentru multe dintre noi, placa de par este accesoriul preferat si nu conteaza cat timp ne ia sa ne aranjam, atat timp cat rezultatul va fi asa cum vrem noi. Este instrumentul care ne cuminteste firele de par rebel dimineata sau bagheta magica care ne schimba look-ul instant.

Este adevarat ca nu trebuie sa faci exces de atributiile ei si sa o folosesti in fiecare zi, insa trebuie sa recunoastem , de cele mai multe ori abia asteptam sa o reutilizam. Si in acest caz, tehnologia si-a indeplinit misiunea si ne ofera o categorie vasta de optiuni. Este unul din produsele care necesita cea mai mare atentie la cumparare, deoarece de asta depinde sanatatea parului nostru. Astfel, pe langa clasicele placi metalice, cele ceramice sau din titan dispun de ceea ce se numeste ionizare, anume capacitatea de a elibera ioni negativi care confera parului o textura mai neteda si mai stralucitoare.

Acorda o atentie sporita si tipului de par pe care il ai, deoarece in functie de asta iti poti alege cele mai potrivite produse de ingrijire personala. Deoarece placa de par aduce un risc mai mare asupra starii firului de par decat celelalte obiecte din aceeasi gama, este primordial sa alegem in functie de capacitatile si optiunile de utilizare pe care le are. Spre exemplu, o temperatura ridicata este potrivita unui fir de par gros, insa pentru un par cu fire subtiri este indicat sa se foloseasca o temperatura mai medie sau joasa.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare