Accesorii

#ceasui #guess #ceas

Magia unei nopti romantic-rebele

Vrajitoare, farmece, vampiri, spirite rele, zane, toate acestea se vor sarbatori la sfarsitul lunii octombrie, in fascinanta noapte a Halloweenului! Desi nu este o sarbatoare de pe plaiurile mioritice, romanii au imbratisat-o cu drag, iar in perioada aceea, noptile sunt pline de petreceri tematice.

 

Ce inseamna Halloween? Halloween sarbatoreste toti sfintii, martirii si, in general, toate persoanele dragi care au parasit aceasta lume. Totusi, in varianta comerciala a sarbatorii, acestei noptii s-a atribuit o aura de mister, de vraja, de magie, transformandu-se intr-o noapte de groaza, in care toate spiritele rele si entitatile de pe lumea cealalta isi fac de cap printre cei vii. Ingrozitor, nu? Nu neaparat, daca privesti din punctul de vedere al unei fashioniste. In aceasta noapte ai ocazia sa iti arati partea intunecata printr-o vestimentatie deosebita, sexy, indrazneata, la care nu poti apela intr-o seara normala in club.

Tu cum alegi sa te costumezi la petrecerile tip bal-mascat? Fie ca vei fi o vrajitoare fermecatoare, o vampirita sexy sau o politista indrazneata ce va avea grija ca spiritele sa nu isi faca de cap prea tare, trebuie sa ai grija sa-ti accesorizezi tinuta cu detaliile care vor face diferenta! Ce zici daca ai purta un ceas Guess auriu, cu un cadran de tip mosaic, ce imbina negru cu alb si auriu? Detaliile inedite ale acestui model sunt fascinante si vor capta atentia ca un magnet. Face parte din colectia noua de ceasuri de mana Guess si este editie limitata, deci profita sa ti-l achizitionezi cat mai repede, din magazinele de specialitate cum sunt B&B Collection, Sabrini, Edifice si, bineinteles, magazinele Guess.

Culorile ce vor predomina in noaptea magica de Halloween sunt negru, albastru inchis, portocaliu, auriu si argintiu, astfel incat ai o paleta destul de variata de culori din care poti alege. Poarta manusi lungi, negre, daca esti o vrajitoare, manusi asortate cu palaria specifica, sau lasa-ti la vedere manichiura cu unghii rosii, lungi si ascutite, cand alegi sa fii o vampirita plina de sexualitate. Apropos, vampiritele trebuie sa poarte ceas de mana neaparat, pentru a nu le prinde luminazilei in afara adapostului!

Lasand gluma la o parte, fie ca te costumezi sau nu, nu poti rata petrecerile de Halloween din cluburile tale preferate. Cat despre ceasuri, chiar daca iti alegi acum unul potrivit pentru tinutele romantic-rebele din noptile magice, asta nu inseamna ca nu il vei putea purta mult timp de acum inainte, asortat la o multitudine de tinute elegante. Fii fara grija, daca iti achizitionezi un ceas Guess dama original, vei avea 2 ani garantie oferita de distribuitorul din Romania, chiar daca ti-l cumperi din magazinele din mall-ul tau preferat sau online, de pe Ceasmania.ro, unde, poti gasi, de asemenea, o gama variata de ceasuri Guess barbati, ca sa iti rasfeti si sexy-vampirul ce te va insoti la petrecere.

Acestea fiind spuse, asteptam cat mai multe poze cu aparitiile inspaimantatoare de Halloween, mai e putin pana atunci. Tu cum te vei costuma? Eu cred ca voi opta pentru un costumas de pisicuta neagra…sau poate o vampirita, ma mai gandesc.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare