Coafuri

#spuma de par #volum #coada

Coafuri hot in 2011: Coada cu nod dublu

Coada cu nod dublu ar putea fi una dintre cele mai de succes coafuri ale anului 2011. Simplitatea, naturaletea si eleganta au transformat coada cu nod dublu in una dintre coafurile de top ale stilistilor.

Trendul naturaletii continua si in 2011 atunci cand e vorba de coafuri hot. In acest an, stilistii renunta la o mare parte dintre accesoriile pentru par in favoarea unor impletituri naturale si reusite.

Impletiturile de par vor fi hot si in acest an, iar coada cu nod dublu este mai usor de realizat si poate oferi un look casual, dar si unul mai sofisticat.

Aceasta coafura poate fi realizata si cu un singur nod, insa efectul este mult mai reusit atunci cand sunt doua, iar coafura este mai usor de pastrat.

Nodul dublu situat putin deasupra cefei se potriveste cel mai bine pe un par cu textura . Daca parul tau este drept in mod natural, poti incerca si tu acest stil, vei avea nevoie doar de spuma de par.

Desi este o coafura care poate fi purtata in orice anotimp, coada cu nod dublu va avea impactul cel mai mare in primavara/vara 2011.

Coada cu nod dublu face legatura intre un look urban si un stil care arata ca si cum ai fi petrecut o zi intreaga pe plaja.

Pentru un look mai potrivit pentru anotimpurile mai reci, inlocuieste spray -ul cu sare de mare cu un spray cu efect de volum si lasa parul mai intins, fara aceeasi textura.

Coada cu nod dublu poate fi realizata pe un par mediu si lung (cel putin pana la umeri). Cu cat parut e mai lung, cu atat efectul poate fi mai reusit, insa aceasta coafuri nu este numai pentru femeile cu parul foarte lung.

Sursa foto: Fashionising. com

 

Cum creezi coada cu nod dublu

 

In primul rand, asigura-te ca parul tau are textura necesara pentru rezistenta coafurii. Nu trebuie ca parul sa aiba prea multa textura, astfel incat coafura sa devina neglijenta, dar iti trebuie volum.

Spray-ul de par cu sare de mare iti va asigura textura necesara rapid.

Incepe aplicarea spumei de par de la radacina parului, in timp ce il usuci. Daca parul tau e fin sau drept, adauga mai multa spuma, fara sa-ti faci griji ca ar putea fi prea multa.

Daca observi ca parul tau are prea mult volum dupa uscare sau buclele naturale domina efectul final, il poti peria pentru a mai elimina din textura suplimentara.

Imparte parul cu un pieptan, pornind din crestetul capului si pana la ceafa. Prinde separat ambele sectiuni ale parului si innoada-le cu un nod obisnuit. Repeta din nou procesul, cu un al doilea nod, deasupra primului.

Pentru a fixa coafura ai nevoie de minim doua agrafe. Prima trebuie sa prinda partea din dreapta a parului si primul nod, iar a doua, partea din stanga si nodul. Poti folosi o a treia agrafa, care sa treaca prin al doilea nod.

Incheie coafura cu un spray fixativ si bucura-te de look-ul trendy pe care l-ai obtinut.

Chiar daca prima oara s-ar putea sa ai dificultati in a innoda parul singura, dupa ce repeti procesul de cateva ori, vei descoperi coada cu nod dublu drept o coafura simpla si de efect.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare