Coafuri

# par bogat #sampon #ingrijire par

Un par sanatos, bogat si frumos cu samponul Kerastase

Samponul este un produs inovator care ocupa primul loc in arsenalul de produse pentru ingrijirea parului, avand proprietatea sa curete in profunzime scalpul si firele de impuritati si sebum, totodata oferind podoabei capilare un aspect sanatos si frumos.

 

Astazi, tot mai multe branduri lanseaza diverse sampoane inovatoare pentru toate tipurile de par, iar unul din ele este Kerastase. Specialistii renumitei marci considera ca fiecare tip de par are nevoie de o ingrijire speciala, astfel au creat aproximativ 20 de game de sampoane profesionale care combat diverse probleme ale scalpului si suvitelor. Produsele sunt create pe baza celor mai noi tehnologii, iar formulele sale contin ingrediente naturale. Toate remediile Kerastase creeaza o spuma densa si curata in mod eficient parul si scalpul de impuritati si sebum, totodata acestea au proprietatea sa combata matreata si sa previna caderea parului. Mai jos iti vom prezenta cateva din gamele de sampoane Kerastase:

Densifique

Produsele din aceasta gama fac parul mai dens si mai puternic datorita actiunii active a doua molecule: acidul hialuronic, cunoscut pentru capacitatea sa de a retine apa in fibre si ceramidele, care intaresc structura suvitelor. Cu utilizarea regulata, parul devine mai ascultator si neted.

Reflection

Sampoanele din aceasta gama sunt concepute pentru parul vopsit, avand proprietatea sa mentina nuanta intensa cat mai mult timp. Formula delicata cu ulei de tarate de orez curata usor parul si ii confera stralucire, in timp ce sistemul Capture Advanced previne depunerea impuritatilor pe suvite, lasand culoarea stralucitoare si bogata pana la 40 de zile dupa vopsire.

Specifique

Remediile gamei Specifique sunt destinate pentru a preveni caderea parului. Acestea contin pirocton olamina si acid gliciretinic, cunoscute pentru proprietatile sale antimicrobiene, de restaurare si de intarire. In plus, formula este lipsita de silicon si nu cantareste parul.

Unul dintre sampoanele acestei game este Divalent Shampoo Bath for Men, cunoscut pentru eficacitatea sa impotriva combaterii matretii si pentru ingrijirea scalpului gras. Glicina si vitamina B6 din compozitie au un efect de intarire. Produsul curata intens parul si scalpul, elimina excesul de sebum, hraneste si hidrateaza firele pe toata lungimea.

Chronologiste

Aceasta linie contine sampoane regenerante, a caror formula se bazeaza pe abisina, glico-lipide si bisabolol ce au proprietatea sa regenereze firele. Ceramidele netezesc si intaresc suvitele, iar un complex de uleiuri hranitoare lasa parul moale si stralucitor.

Datorita produselor renumitului brand, vei avea o podoaba capilara sanatoasa, bogata si frumoasa. Deci, nu ezita nici o clipa sa iti achizitionezi si tu un sampon Kerastase potrivit pentru tipul tau de par, asigurand acestuia cea mai eficienta ingrijire. Astfel, parul va capata un aspect cu adevarat spectaculos, devenind mai stralucitor.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare