Coafuri

#tunsori par lung #coafuri #tunsori #vopsea de par

Un nou trend printre vedete. Tu ai curaj sa adopti aceasta coafura?

Parul in nuante neon. Este ultimul trend in materie de coafuri, iar vedetele au fost primele care l-au adoptat cu bratele deschise. Evident, moda a inceput la Hollywood, insa nici starurile autohtone nu se lasa mai prejos. Iata cateva idei, care se potrivesc, indiferent de varsta:

Delia si parul turcoaz

Cantareata si-a vopsit parul lung si blond in nuante de verde-albastru. Culoarea extravaganta se potriveste de minune cu tinutele adoptate de vedeta in concerte, de altfel se si vede acest lucru cand isi asorteaza outfiturile la culoarea parului. 

2. Sore si parul albastru 

Am putea spune ca Sore a fost un trend setter printre vedetele din Romania cu creasta sa albastra. O astfel de culoare se potriveste de minune celor cu parul scurt, care vor sa adauge un highlight la varfuri. Combinatia cu blond este de efect. 

3. Avril Lavigne si parul curcubeu 

Vedeta a adoptat un stil aparte, combinand mai multe culori neon. Verde, roz, orange ar fi cateva nuante care se impletesc cu culoarea de baza - blond - si culoarea naturala a parului lui Avril, saten. Evident, este o coafura care nu poate trece neobservata si se potriveste de minune cu un stil hippie, tomboy, rock. 

4. Demi Lovato si parul in degrade 

Daca vrei sa ai o aparitie mai cuminte, incearca aceasta nuanta. De fapt este un albastru in degrade combinat cu brunetul vedetei. Este o alegere buna atunci cand vrei sa adopti o schimbare, dar nu radicala. Se asorteaza perfect cu un ruj rosu aprins sau corai. 

5. Helen Mirren si parul roz

Dupa cum spuneam, varsta nu reprezinta un impediment cand vrei sa fii in trend. Conteaza foarte mult si atitudinea, iar indragita actrita stie cum sa etaleze cu sarm un par roz bombon. Perfect pentru parul scurt, rozul o intinereste pe Helen Mirren si ii pune in valoare ochii albastri. 

Fotografii: Hepta, Facebook. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare