Coafuri

#stil #tunsori #stil feminin #tunsori si coafuri # coafuri vedete #tendinte tunsori 2012

Tunsori in trepte purtate de vedete

Chiar daca nu sunt cele mai populare tipuri de coafura potrivit tendintelor in materie pentru anul 2012, tunsorile in trepte raman unele dintre cele mai sexy variante in care o femeie isi poate purta podoaba capilara. Iar cum parul lung nu se demodeaza niciodata, nu ai nevoie decat de o serie de idei care sa te ajute in identificarea unei forme potrivite pentru suvitele tale. Vezi care sunt cele mai recente variante purtate de vedete.

Adauga volum parului tau lung cu ajutorul treptelor, un stil de tunsoare cel putin la fel de apreciat si astazi, precum a fost in urma cu 10 ani.

Mila Kunis

Vedeta productiei de succes " Friends With Benefits are o imagine radianta si plina de prospetime . Mila Kunis a obtinut acest look cu ajutorul unei tunsori lejere in trepte, care ii complimenteaza fizionomia si atrage atentia asupra ochilor sai fermecatori.

Kate Walsh

Pentru o lungime medie a parului precum cea a actritei Kate Walsh, roaga-ti hairstilistul sa adauge cateva trepte pronuntate, care sa confere coafurii un volum sexy si o definire mai accentuata.



Foto: ivstatic.com

Kate Moss

Topmodelul Kate Moss si-a intensificat look-ul neglijent intentionat, de "abia m-am trezit", cu ajutorul suvitelor lungi tunse in trepte si o usoara ondulare a lor pentru volum.

Helena Christensen

Helena Christensen afiseaza cu mandrie trepte pronuntate si ondulate in exterior, pentru o forma impecabila a coafurii si un plus de volum. Astfel de suvite elegante aduc intotdeauna mult rafinament chipului feminin.



Foto: ivstatic.com

Minka Kelly

Suvitele lungi, crestate si ondulate pe care Minka Kelly le-a ales pentru podoaba sa capilara sunt foarte potrivite pentru imaginea unui ingeras de-al lui Charlie (n.r. actrita face parte din distributia Charlie's Angels). Obtine aceasta imagine folosind un ondulator gros si asteptand minimum 10 minute ca parul sa se racoreasca inainte sa il piepteni.

Donna D'Errico

Actrita Donna D'Errico iti arata cum sa obtii o incadrare armonioasa a chipului cu ajutorul tunsorii in trepte.



Foto: ivstatic.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare