Coafuri

#stil #tunsori si coafuri #tunsori 2012 #tunsori in scari #tunsori asimetrice # tunsori in scari 2012

Tunsori in scari purtate de vedete in 2012

Parul dens este deseori anost si priveaza fizionomia de note menite indulceasca suplimentar chipul. Din acest motiv, au aparut faimoasele , cu breton sau fara, care au revenit pe primele locuri in lista tendintelor principale ale anului. Iata cateva optiuni de acest gen purtate de vedete in 2012 si inspira-te pentru noile coafuri pe care le vei adopta in perioada urmatoare.

Parul lung si mediu castiga un plus de eleganta si personalitate cu ajutorul tunsorii in , iar vedetele par sa nu se mai sature de acest stil versatil si flatant.

1. Kim Kardashian

In cazul in care credeai ca o tunsoarea in scari este destinata in mod exclusiv parului drept, Kim Kardashian iti demonstreaza contrariul. Buclele in trepte au un farmec aparte si pastreaza supletea coafurii, pentru o imagine demna de covorul rosu de la Hollywood. In plus, popular sezonul acesta este mai usor de obtinut daca ai suvitele tunse in scari.

2.

Daca ai parul mai putin des, tunsoarea in scari te avantajeaza. Jessica Chastain a atras priviri admirative gratie coafurii sale cu bucle lejere, asimetrice, cu un volum discret si incarcat de rafinament.



Foto: ivstatic.com

3. Jennifer Aniston

Tunsoarea in scari este excelenta pentru a marca diferenta dintre parul scurt si cel lung. In timp ce fizionomia ta ramane la fel de feminina ca atunci cand ai parul lung, suvitele se aseaza estetic in zona umerilor, pentru un plus de modernitate si confort.

4. Taylor Swift

Pentru o imagine senzuala si mult dramatism in look, incearca o tunsoare in scari similara cu cea purtata de Taylor Swift pe covorul rosu. Treptele incep imediat de sub breton, conferind chipului o expresivitate aparte si adaugand privirii un plus de atractivitate.



Foto: ivstatic.com

5. Selena Gomez

Din nou, vedetele iti arata ca buclele si tunsorile in scari realizeaza o combinatie reusita. Selena Gomez afiseaza o coafura superba cu bucle structurate, demna de orice aparitie fastuoasa.



Foto: ivstatic.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare