Coafuri

#tunsori #tunsori toamna iarna 2011 #tunsori scurte # tunsori funky

Tunsori funky pentru sezonul toamna-iarna 2011

Sezonul toamna- iarna 2011 te provoaca sa incerci tunsori jucause, expresive si versatile cunoscute in industrie sub denumirea de “funky”. Pentru ca este foarte probabil sa fii usor confuza cu privire la propunerile specialistilor in materie de coafura, iata cateva idei interesante care sa iti inspire transformarea de stil.

Suvitele banale sunt interzise in noul sezon . Prin urmare, asigura-te ca iesi din anonimat cu o tunsoare ultra-moderna si usor de intretinut.

Regulile sunt permisive in randul tendintelor, asa ca ai ocazia sa depasesti orice limita a conventionalului. Varfurile asimetrice si aspectul “neglijent intentionat” sunt la mare cautare.

Alege-ti tunsoarea astfel incat sa-ti asigure libertate de miscare si volum.
 

Lungimea versatila


Chiar daca se poarta parul scurt, alege o lungime care sa iti permita o gama intreaga de variante de a-l coafa. Pastreaza cea mai generoasa dimensiune in crestetul capului in cazul in care iti doresti sa te joci cu textura naturala a suvitelor tale.

Foto: becomegorgeous.com

Aranjeaza-ti bretonul in lateral pentru a emana romantism si feminitate sau opteaza pentru o tunsoare excentrica si permisiva, careia sa ii schimbi in fiecare zi stilul in varianta rebela, sport, ultra-masculina sau eleganta.



Foto: becomegorgeous.com
 

Efectul asimetric


Adauga un aer usor dramatic imaginii tale si bucura-te de impactul original pe care il are efectul asimetric in materie de coafura. Tunsorile pixie sunt alternativele de prima mana atunci cand vrei sa evadezi din banal.

Poarta-ti suvitele filate usor dezordonat, daca vrei sa emani un aer jucaus si modern. Pe de alta parte, anumite tunsori iti permit sa le transformi in mod radical de la nonconformiste, la clasice si elegante:



Foto: becomegorgeous.com

Nu uita de culorile aprinse si intense impuse de tendintele sezonului toamna-iarna 2011, precum senzualul roscat sau ciocolatiul, puse in evidenta de suvite groase, contrastante.

Asigura-ti rezistenta stilului inedit al coafurii pe care tunsorile funky ti-l dau folosind numai produse de fixare de calitate, care sa pastreze aspectul natural al parului tau.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare