Coafuri

#stil #par #breton #tunsori si coafuri #tunsori 2012 #par mediu

Tunsori chic pentru parul mediu in tendintele anului 2012

Lungimea midi a parului este o dimensiune care nu iese niciodata din actualitate. In 2012, tendintele industriei de frumusete ne arata ca tunsorile medii se bucura de mai multa atentie decat in sezoanele precedente. Alege si tu o varianta chic, menita sa-ti aduca un suflu nou in imagine.

Daca te gandeai deja la o schimbare, insa nu accepti ideea de a renunta la prea multa lungime a podoabei capilare, urmatoarele medii aliniate trendului sezonului viitor te pot inspira.

Tunsori medii cu

Bretonul a revenit in forta si este tot mai promovat de branduri celebre precum , Wella sau Raffael Pages. Din fericire, o merge de minune cu senzualul breton , fie ca vorbim despre linii perfect drepte sau alegem un stil usor asimetric.



Foto: becomegorgeous.com

Variantele din care poti face o selectie care sa te puna cu adevarat in evidenta sunt nenumarate, de la un breton lateral modern care sa iti acopere jumatate din obraz, pana la unul asimetric evidentiat cu ajutorul catorva suvite iluminatoare.




Foto: becomegorgeous.com

Daca simti nevoia sa lasi felina din tine sa iasa la suprafata, pastreaza-ti eleganta si expresivitatea alegand o tunsoare medie cu linii simetrice. O nuanta de rosu aprins ar accentua in mod desavarsit extravaganta acestei coafuri de " femme fatale ".

[[//static.becomegorgeous.com/img/arts/2011/Nov/22/5998/well_hair_thumb.jpg]]

Tunsori medii "dinamice"

Anul 2012 aduce cu sine un trend inedit, care incurajeaza adoptarea stilului futurist, neobisnuit si greu de imitat. Este vorba despre tunsorile medii "dinamice", mai exact suvitele sculptate special pentru a fi aranjate intr-un mod original, lateral, ca si cum s-ar pune in miscare.

Essensuals, Farouk sau Karine , nume sonore ale industriei cosmetice si de frumusete, iti recomanda acest stil avangardist si expresiv, pe care orice personalitate expansiva il va adora cu siguranta.

Ai nevoie de produse de fixare puternice, imaginatie si curaj pentru a epata.



Foto: becomegorgeous.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului