Coafuri

#stil #tunsori si coafuri #tunsori 2012 #tendinte tunsori 2012 #tunsori vedete

Top tunsori scurte reusite purtate de vedete

Parul scurt a revenit in tendinte in 2012, datorita elegantei coafurilor pe care le poti realiza cu usurinta in fiecare zi. Celebritati de renume, precum Emma Watson sau Katherine Heigl, au ales acest stil versatil si modern. Inspira-te si tu din tunsorile scurte purtate de vedete si adopta o schimbare de imagine la inceput de an.

Fie ca vorbim de clasica tunsoare pixie, ori ne referim la senzualul bob extrem de popular in acest sezon, toate variantele de acest gen iti pot pune podoaba capilara intr-o lumina noua.

Katherine Heigl

Actrita Katherine Heigl arata minunat de cand si-a tuns parul scurt, in trepte, aranjandu-l in bucle accentuate. Pentru un efect de senzatie, opteaza si tu pentru o seducatoare nuanta de blond, inspirata din look-ul legendarei Marilyn Monroe.

Emma Watson

Parul Emmei Watson creste pe zi ce trece si se transforma din tunsoarea baieteasca rebela intr-o coafura eleganta, preferata de femeile dinamice, foarte ocupate si mereu in miscare.



Foto: ivstatic.com

Evan Rachel Wood

Aranjat astfel incat sa lase chipul liber , stilul tunsorii actritei Evan Rachel Wood poate sa atraga priviri admirative atat la o petrecere, cat si la o intalnire de afaceri.

Jenna Elfman

Carismatica Jenna Elfman poarta cu mandrie o tunsoare scurta cu breton lateral, emanand tinerete, veselie si prospetime.


Foto: ivstatic.com

Kathleen Robertson

Kathleen Robertson iti demonstreaza cat de spectaculos poate fi parul scurt daca il aranjezi inspirandu-te din anii '20, cu bucle rasucite, fixate cu precizie in partea laterala, chiar deasupra urechii.

Ashlee Simpson

Ashlee Simpson pare sa fi gasit tunsoarea perfecta pentru a-si evidentia trasaturile feminine: un super stil pixie cu breton lateral si suvite discrete in ambele parti.



Foto: ivstatic.com

Rihanna

Dintre toate transformarile de imagine pe care le-a adoptat Rihanna de-a lungul timpului, tunsorile scurte par ca ii flateaza cel mai mult fizionomia. Daca esti suficient de indrazneata, rosul aprins este o nuanta potrivita pentru o astfel de coafura rebela.

Charlize Theron

Daca nu esti pregatita sa renunti de tot la lungimea suvitelor tale, inspira-te din tunsoarea uimitoare a frumoasei Charlize Theron: un bob natural, cu bucle lejere, care invaluie chipul intr-o aura fermecatoare.



Foto: ivstatic.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare