Coafuri

#suvite #par #tunsori si coafuri # coafuri vedete # coafuri suvite

Top coafuri de vedeta cu suvite

Industria de frumusete promoveaza in sezonul toamna -iarna 2011/2012 excentricitatea si originalitatea la toate capitolele de stil. Daca nu ai curajul necesar pentru a-ti schimba in mod radical culoarea parului, suvitele sunt din nou in voga si iti ofera diferite grade de luminozitate, volum si textura. Daca nu stii inca ce varianta sa alegi pentru urmatoarea vizita la salon, cateva coafuri chic cu suvite purtate de vedete iti pot fi de ajutor.

Ashley Tisdale

Daca vrei sa adaugi profunzime coafurii tale, urmeaza exemplul frumoasei cantarete Ashley Tisdale si alege un spectru de suvite in tonuri de intensitati diferite, care sa pastreze totusi un echilibru in raport cu principala culoare a parului.

Ciara

Suvitele care intra in contrast cu nuanta generala a parului, precum cele purtate de Ciara, reusesc sa sporeasca volumul coafurii si sa creeze un efect vizual de energie si dinamism, foarte modern si adaptat tendintelor actuale ale industriei.

Foto: ivillage.com

Jennifer Aniston

O fana infocata a suvitelor este actrita Jennifer Aniston, care nu a renuntat aproape niciodata la beneficiile degradeurilor capilare. Mai nou, artista a combinat o nuanta delicata de blond cu accente senzuale de negru-brun, obtinand un contrast flatant pentru trasaturile sale.

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez isi mentine parul la fel de sexy ca noua sa imagine cu bucle lejere si suvite discrete, foarte eficiente in a-i asigura un aer vesnic tanar si foarte proaspat.



Foto: ivillage.com

Lauren Conrad

Actrita Lauren Conrad si-a infrumusetat considerabil nuanta de par blond -californian cu ajutorul catorva suvite subtiri in tonuri senine de bleu.

Penelope Cruz

Frumusetea naturala poate fi pusa in evidenta cu ajutorul catorva suvite caramel, iar Penelope Cruz profita din plin de fenomen si adopta intocmai acest stil:



Foto: ivillage.com

Jessica Biel

Un efect de umbra ii accentueaza Jessicai Biel buclele lejere tocmai in locurile potrivite, fara sa-i stirbeasca din naturaletea pe care o afiseaza de fiecare data.

Katy Perry

O fire cu adevarat curajoasa isi poate aduce curcurbeul in par, vopsindu-si cateva suvite in nuante aprinse de roz sau albastru. Katy Perry ofera exemplul potrivit:



Foto: ivillage.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare