Coafuri

#tunsoare #coafura #2010 #tendinte #stil #sezon #ce se poarta

Tendinte in tunsori 2010

In segmentul de hair-style, tendintele de anul acesta nu sunt foarte deosebite fata de cele de anul trecut, fiind inca de actualitate liniile asimetrice, parul filat cat mai mult si culoriile naturale.

Astfel, tunsorile baietesti, cu parul scurt si in franjuri, sunt foarte in voga in 2010, precum si bobul de diferite lungimi, care avantajeaza mai multe tipuri de fete si parul lung in .

Este interesant de observat cum stilul aniilor `60 dominati de spiritul rock`n`roll si fenomenul Woodstook a luat cu asalt podiumul si creatiile marilor designeri atat in materie de vestimentatie cat si in materie de hair-style. O nota distinctiva a acestui an este reprezentata de coafurile feminine cu accente rebele si putin dezordonate.


Ce se poarta anul acesta in materie de tunsori?

 

Bob rebel


Bobul ocupa in continuare o pozitie fruntasa in cataloagele de hair-style, insa ca de fiecare data vine cu ceva nou. Anul acesta, bobul ni se prezinta mai asimetric, aspru si obtuz.


Bucle dezordonate


Buclele mari si naturale vor fi dintotdeauna in tendinte si avantajeaza femeile cu parul lung si des. Nu este nevoie decat de niste bigudiuri mari, un ondulator si o cantitate mica de spuma pentru volum. Efectul va fi unul de senzatie.


Cocuri lejere


Daca esti genul careia ii place sa poarte parul strans dar nu dai foarte multa atentie detaliilor, uite o veste buna pentru tine: anul acesta se poarta cocul lejer, usor in dezordine . Astfel, ai posibilitatea sa-ti lasi imaginatia sa lucreze si sa nu te stresezi cand o suvita rebela iti scapa din coc. De fapt, cu cat mai multe suvite desprinse, lasate nonsalant pe spate, cu atat mai bine. Ai grija insa la accesorii. Pentru un look fresh si modern nu trebuie sa neglijezi acest aspect.


Cocurile elegante


In sfera elegantei, in ceea ce priveste parul prins s-au pastrat aceleasi linii ca anul trecut. Astfel, cocul chignon, aranjat la baza cefei este in continuare de actualitate, alaturi de cel prins in varful capului, perfect pentru femeile cu parul drept si de cel twist (impletit sub forma unei franghi) care aduce aminte de coafurile frantuzesti extrem de chic.


Suvite, suvinte si iar suvite


Suvitele rebele se potrivesc oricarui tip de par si oricarei lungimi. Cand parul este putin umed, aplica pe varfuri spuma pentru volum, pune niste bigudiuri largi sau mai stranse, cum preferi. Dupa ce ti s-a uscat parul, desfa bigudiurile, uda mainile si strange in pumni suvitele.


Parul impletit intr-o parte


Daca anul trecut s-a pus foarte mult accent pe stilul pony tail sau pe coditele impletite in jurul capului, acum, acest val de rebeliune definitoriu pentru 2010, aduce moda cozii impletite intr-o parte. Acest tip de este chic si usor de obtinut. Trebuie doar sa tapezi parul, sa faci o carare intr-o parte si sa impletesti tot parul intr-o coada pe o parte din care pot iesi cateva suvite razlete. Acest tip de coafura este potrivit oricarui stil vestimentar si merge la orice culoare de par.


Hippie Chic


Parul lung si suvitele rebele care cad natural pe spate au definit fenomenul Woodstook, reprezentand femeile naturale, energice si pline de farmec. Acest tip de coafura se potriveste oricarui tip de par si poate fi adoptata cu orice ocazie, atata timp cat este definita de naturalete si feminitate .

O trasatura caracteristica a  unei coafuri hippie este cararea pe mijloc. Poti de asemenea sa iti faci cateva onduleuri largi sa sa-ti prinzi cateva suvite din par la spate, pentru un efect mai boem.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare