Coafuri

#balsam #sampon #femeie #vopsea #roscat #par

Sfaturi utile pentru femeile cu parul roscat

Femeile cu parul ca focul au atras dintotdeauna privirile barbatilor si le-au aprins inimile. Se stie ca aceasta nuanta puternica inspira pasiune si accelereaza pulsul. Vedete precum Julianne Moore , Isla Fisher , Scarlett Johansson, Shakira au avut sau au in continuare parul roscat si au captivat prin reflexele rosiatice ale podoabei capilare.

Daca ai parul roscat sau daca te bate gandul sa-ti vopsesti parul in aceasta nuanta irezistibila, potrivita in anotimpul frunzelor ruginii, iata cateva amanunte pe care ar trebui sa le stii:

Nuanta puternica, dar de scurta durata. Parul rosu este o culoare intensa, foarte puternica, a carui frumusete este insa de scurta durata: apa calcaroasa, poluarea, coafatul agresiv si repetat, uscarea frecventa cu un produs de coafat electric ii altereaza stralucirea.

De asemenea, parul roscat este vulnerabil la schimbarile climatice. Roscatele au motive serioase sa se fereasca de soare, pigmentul roscat nu filtreaza bine razele soarelui, astfel incat pielea capului este foarte vulnerabila in fata razelor ultraviolete.

Ingrijeste-ti parul in fiecare zi. Ingrijirea zilnica este foarte importanta pentru par indiferent de culoarea pe care o ai. Insa,neplacerile cauzate parului roscat se pot dovedi chiar dramatice. Roscatul atrage atentia, de aceea pentru a te pune in valoare si pentru a nu parea neingrijita trebuie sa-i asiguri protectia de care are nevoie.

Exista sampoane pe baza de hena care te ajuta sa-ti mentii vie pentru mai mult timp culoarea. Pentru un plus de stralucire si pentru a preveni deshidratarea si uscarea fibrei capilare foloseste masti hidratante, in fiecare saptamana. Achizitioneaza-ti produse speciale de stralucire care se utilizeaza fara clatire; acestea au un efect mai puternic. Dupa fiecare spalare, foloseste un balsam adecvat tipului tau de par.

Nu iti face suvite. Daca te-ai decis sa-ti faci o mica schimbare nu apela la suvite in diferite nuante de blond. Roscatul este o nuanta care iese foarte greu din par, tocmai de aceea suvitele decolorate vor avea o tenta de roz. Culoarea uniforma in privinta parului roscat este cea mai potrivita varianta. Daca vrei ceva diferit, inchide nuanta parului cu un ton doua sau deschide-o. Schimbarile se fac treptat, in timp!

Alege hainele in nuantele potrivite. Persoanele cu parul roscat- portocaliu trebuie sa acorde atentie culorilor pe care le poarta atunci cand vine vorba de hainele pe care le poarta. Cele mai potrivite sunt nuantele deschise sau pastelate de verde, bleu sau lila. Culorile inchise de verde, albastru sau violet dau femeilor cu parul roscat-deschis un aer palid.

Femeile roscat-inchis sau brun trebuie sa poarte tocmai nuantele inchise de verde, albastru si violet, pentru ca altfel vor da impresia ca au un ten de ceara.

Fardeaza-te in acord cu nuanta parului. Ochii femeilor roscate pot fi pusi in valoare prin nuante satinate care capteaza lumina sau prin culori reci (verde, lila, albastru) care incita. Persoanele cu ochii caprui pot indrazni sa poarte nuante puternice de turcoaz sau verde, in timp ce roscatelor cu ochii deschisi le sunt recomandate nuante pastelate in diverse tonuri de auriu sau roz.

De asemenea, femeile cu parul ca focul isi pot scoate in evidenta privirea prin culori calde, insa de o maxima stralucire: nuanta somonului, a bronzului, culoarea aramei etc.

Pentru buze, privilegiaza nuantele de maron auriu, ruginiu, brun si evita nuantele reci (culoarea prunei, de exemplu).

Citeste despre:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare