Coafuri

#ingrijire par #par cret # sfaturi ingrijire par #ingrijire par cret

Sfaturi pentru ingrijirea parului cret

Ingrijirea parului este esentiala si, in acelasi timp, anevoioasa pentru majoritatea femeilor, iar daca parul este cret, gradul de dificultate pare sa creasca simtitor. Prea mult volum, bucle rebele sau aspect neingrijit sunt doar cateva dintre problemele cu care te poti confrunta daca ai parul cret. Iti prezentam cateva trucuri utile care te vor scapa de bataile de cap cauzate de ingrijirea parului cret.


Produse de ingrijire pentru par cret

Un sampon special pentru parul cret ajuta la intarirea radacinilor si ii ofera vitaminele necesare. Daca ai parul cret este indicat sa-ti speli parul doar de doua ori pe saptamana, pentru a evita uscarea acestuia. Poti folosi un balsam special pentru parul cret cu scopul de a preveni incretinerea puternica. In plus, folosirea balsamului la fiecare spalare ii va da parului stralucire si un aspect natural.


Perierea parului cret

Evita folosirea periilor, deoarece acestea pot increti si mai tare parul si, in plus, pot creste volumul. Un pieptene cu dinti rari este cea mai buna optiune pentru persoanele care au parul cret.


Descurcarea parului cret

Parul cret are nevoie de ingrijire speciala, iar descurcarea este unul dintre cele mai importante procese. Incepe sa il descurci imediat dupa ce il speli, cat timp este umed. Trece degetele prin el si incearca sa-l imparti in suvite. Dupa care, foloseste pieptenele pana la finalizare procesului de descurcare. Nu iti pieptana niciodata parul cand este uscat pentru ca ii vei da prea mult volum, iar buclele nu vor mai avea aspectul natural.


Uscarea parului cret

Pentru peroanele cu parul cret, folosirea produseler pentru uscare nu este recomandata. Sterge parul cu un prosop, dar nu freca, si apoi lasa-l sa se usuce in mod natural.


Aranjarea parului cret

Inainte de aranjarea parului cret, este bine sa folosesti produse hidratante pentru a preveni incretinerea. Aplica spuma in timp ce parul este umed pentru a mentine aspectul sanatos al buclelor. In ultima etapa a aranjarii parului poti folosi si un ser pentru stralucire, care finiseaza coafura.

Sursa foto: beautythroughstrength.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare