Coafuri

#schimbare de look #look #par lavanda

Parul lavanda ramane la moda in iarna 2020. Coafuri ideale pentru perioada sarbatorilor

Nuantele pastelate de par au castigat tot mai mult teren si stilistii spun ca vor ramane la moda si in 2021. Pana atunci, insa, movul-lavanda este "vedeta" iernii, dupa ce a dominat aproape tot anul 2020.

Desi este o nuanta calda, aparent mai potrivita pentru sezonul cald, movul-lavanda se poarta toata iarna, asa ca, daca doriti o schimbare de look pe final de an, puteti sa optati cu incredere pentru aceasta culoare indrazneata, feminina, subtila si care nici nu are nevoie de multa munca de intretinere.

Cum iti colorezi parul in mov-lavanda

Parul lavanda se poate obtine cel mai usor cu ajutorul unor sampoane nuantatoare aplicate pe par blond sau platinat pentru ca va avea mai multa stralucire. Daca aveti par saten si doriti sa ajungeti la aceasta culoare pastelata, este indicat sa il decolorati in prealabil.

Daca vrei o schimbare temporara, si nu neaparat un aspect natural, ai posibilitatea sa incerci un balayage, iar varfurile mov-lavanda vor contrasta puternic cu parul tau castaniu.

Aceasta culoare se potriveste de minune cu parul lung si ondulat, insa arata excelent si pe o tunsoare pixie, spre exemplu, daca doriti si o schimbare de coafura, nu doar de culoare.

Cu ce se poate combina nuanta de mov-lavanda

Movul-lavanda, fie ca este intens, fie ca este subtil, pastelat, este un statement pentru cea care il alege. Transmite nonconformism si caldura in acelasti timp, indrazneala si candoare, fie ca parul este vopsit integral, fie ca optati pentru suvite, fie ca va colorati doar varfurile.

Se imbina armonios cu tonuri mai reci, de albastru, gri si blond, dar si cu nuante de roz sau magenta.

Intretinerea parului lavanda

Vopselele care dau o culoare pastelata parului tau sunt in general acide, semipermanente, care se prepara cu un oxidant foarte slab. Pigmentul nu intra foarte adanc in firul de par si tocmai de aceea se spala destul de repede, in cel mult 20 de spalari. In functie de tipul de par pe care il aveti s-ar putea sa fie nevoie de improspatarea culorii la intervale mai scurte de timp. Totusi, decolorarea nu este o problema chiar atat de mare, pentru ca scaderea in intensitate a culorii trece drept o noua schimbare de look, nu neaparat ca o neglijenta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare