Coafuri

#INVIGO #Wella Professionals #wella

Noua gama Wella Professionals INVIGO, disponibila pe Esteto.ro

Wella Professionals ne-a obisnuit cu produse de calitate, adaptate nevoilor oricarei femei. Ne surprinde placut si de aceasta data, lansand noua gama INVIGO, pe care ne-am grabit sa ti-o punem la dispozitie, pe site-ul Esteto.ro

 

Parul vopsit, uscat, deteriorat, lipsit de volum si vitalitate sunt probleme des intalnite la femeile care-si doresc sa arate impecabil in orice moment al zilei, supunandu-si frecvent podoaba capilara proceselor chimice, cum ar fi indreptarea, colorarea, decolorarea parului sau alte actiuni pe baza de substante chimice, care deterioreaza grav structura firului de par.

Indiferent de problemele cu care te confrunti, noua gama Wella Professionals INVIGO a fost creata pentru a le rezolva pe toate. Ca sa-ti fie mai usor sa gasesti produsele care ti se potrivesc, gama INVIGO a fost impartita in 6 categorii: Wella Invigo Color Brilliance, Wella Invigo Blonde Refill, Wella Invigo Color Refill, Wella Invigo Nutri Enrich, Wella Invigo Volume Boost, Wella Invigo Balance.

Asadar, daca vorbim despre un par vopsit, poti opta pentru sampoanele, balsamurile, mastile si tratamentele din categoria Wella Invigo Color Brilliance, care-ti vor proteja culoarea parului pana la 7 saptamani, pastrandu-i intensitatea pentru mai mult timp datorita tehnologiei inovatoare pe baza de vitamine si antioxidanti.

Produsele din categoria Wella Invigo Blonde Refill sunt destinate parului vopsit blond, pe care il infuzeaza cu pigmenti ce neutralizeaza efectul de ingalbenire si matuire a culorii. O solutie in cazul parului vopsit in nuante inchise iti ofera Wella Invigo Color Refill.

Parul uscat si deteriorat poate fi tratat cu produse din categoria Wella Invigo Nutri Enrich, imbogatite cu un complex de ingrediente nutritive si reparatoare ce hranesc si hidrateaza fibra capilara in profunzime si ajuta la restructurarea acesteia.

Wella Invigo Volume Boost contine polimeri speciali ce invaluie fibra capilara, precum si extract de bumbac, care te ajuta sa obtii o coafura voluminoasa in timpul uscarii cu foehnul. Iar pentru scalpul sensibil sunt recomandate produsele Wella Invigo Balance.

Totodata pe Estet.ro gasesti o gama variate de produse cosmetice profesionale pentru ingrijirea parului, hair styling, vopsea de par, etc.

Acum, cand ai aflat mai multe informatii despre noua gama Wella Professionals INVIGO, nu iti ramane decat sa intri pe site-ul nostru Esteto.ro si sa comanzi produsele cosmetice dorite, la cele mai bune preturi.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului