Coafuri

#hairstyle #sarbatori #tunsori si coafuri #coafuri 2011 # hairstyle 2011

Idei de coafuri pentru sarbatorile de iarna

De cele mai multe ori, felul in care iti aranjezi parul poate face cu adevarat diferenta dintre o imagine banala si una demna de toata admiratia celor din jur. Sarbatorile de iarna bat deja la usa, iar tu ai din ce in ce mai putin timp pentru a te pregati de ocaziile speciale de la sfarsit de an. Iata cateva idei de coafuri moderne si foarte chic pentru sezonul toamna- iarna 2011 /2012.

In anotimpul festiv, esti nevoita sa te gandesti la o multitudine de modalitati in care sa-ti expui suvitele stralucitoare. Parul tau lung poate fi pus in valoare printr-un sir lung de coafuri originale si adaptate spiritului magic al sarbatorilor de iarna.

Coada de ponei

Sezonul acesta, coada de ponei se numara printre tendintele fierbinti in materie de coafura. Foloseste-te de acest trend si improvizeaza un stil original si elegant: prinde-ti parul la baza cefei cu un elastic , lasand libera o suvita pe care sa o infasori la final peste codita.

Indoaie coada la jumatate si prinde-o spre interior de elastic, folosindu-te de cateva agrafe de sustinere. Pulverizeaza putin spray fixativ, apoi infasoara suvita peste elastic si fixeaza-o in mod discret cu o clama. Aplica inca un strat de fixativ si bucura-te de o coafura perfecta pentru petrecerile de la sfarsit de an.

Cocul retro

Un alt stil in voga sezonul acesta este cocul retro, pe care il poti realiza singura, fara mari dificultati. Contureaza-ti cararea intr-o parte, lasa libera o suvita groasa de la baza fruntii si prinde-ti parul intr-un coc jos la spate, orientat spre interior.

Fixeaza cocul cu un produs special de sustinere, apoi imparte suvita libera in trei parti de grosimi diferite. Rasuceste doua dintre ele, infasoara-le una in jurul celeilalte si prinde-le de restul cocului pe dedesubt, cu ajutorul unor agrafe puternice. Suvita ramasa o poti trece pe sub bucla obtinuta prin rasucire, astfel incat sa incadreze discret obrazul.



Foto: becomegorgeous.com

Cocul cu suvite impletite

O alta varianta propusa de hair-stilisti celebri in aceasta perioada este cocul cu suvite impletite. In functie de efectul pe care doresti sa il obtii, poti alege variante coditelor impletite deasupra fruntii, astfel incat sa ia forma unei bentite sau poti opta pentru impletirea parului de la jumatatea firului in trei sau patru codite subtiri si prinderea lor in cerc, la spate.



Foto: becomegorgeous.com

Orice ai alege, vei fi cu siguranta o aparitie greu de ignorat la petrecerile sfarsitului de an.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare