Coafuri

# my Color Elixir #apivita #vopsea de par #vopsea

Frumusete magnetica, efect de lunga durata cu noua vopsea permanenta de par my Color Elixir

De fiecare data cand trecem printr-o perioada dificila si dorim sa ne simtim mai bine, primul lucru pe care ne gandim sa-l schimbam este parul. Parul sanatos, vopsit intr-o culoare stralucitoare sau o noua tunsoare, ne va imbunatati starea de spirit cu incredere, farmec si entuziasm. Nimic nu este mai atragator decat o femeie increzatoare! Si increderea inseamna frumusete, care porneste din interior si se reflecta in aspectul nostru si, bineinteles, in parul nostru.

Bazandu-se pe toate acestea si pe experienta dobandita in tratarea si ingrijirea sanatatii parului, APIVITA prezinta noua vopsea permanenta My Color Elixir cu complexul Color Magnet, care securizeaza culoarea in structura parului asemeni unui magnet, pentru par frumos si stralucire zi de zi!

Noua vopsea permanenta My Color Elixir este un elixir pretios, ce combina puterea a trei uleiuri si a acidului hialuronic, pentru a sigila culoarea in structura parului. Ofera stralucire si luminozitate, o culoare vibranta de lunga durata si o acoperire totala a firelor albe, protejand in acelasi timp parul si scalpul. Deci, pe langa vopsire, My Color Elixir ofera un tratament profund de hranire si restructurare a parului.

Noua gama APIVITA My Color Elixir include 34 de nuante noi conform cu cele mai recente tendinte in moda si frumusete. Acestea vin intr-un kit, cu textura cremoasa si aroma placuta, sunt usor de folosit si aplicat chiar acasa.

Ingrediente active

Cu complexul Color Magnet ce stabilizeaza si sigileaza culoarea in structura parului. Noua gama se bazeaza pe sistemul inovator Color Magnet, un ritual in doi pasi care asigura o acoperire completa, precum si o stralucire de lunga durata.

Primul pas consta in aplicarea cremei de vopsea cu trei uleiuri pretioase (argan, avocado si masline), ce asigura o acoperire totala a firelor albe de par si confera stralucire in doar 30 de minute. Uleiurile actioneaza consecutiv pentru a stabiliza culoarea si pentru a repara structura firului de par.

Al doilea pas consta in aplicarea balsamului post-vopsire imbogatit cu acid hialuronic si extract de miere care stabilizeaza culoarea in structura firului de par si creeaza un film protector, pentru a maximiza intensitatea culorii si stralucirea acestuia.

Protectie si siguranta!

Pentru a preveni riscul alergiilor si deteriorarea fibrei capilare, vopseaua my Color Elixir NU contine PPD, amoniac, alcool, resorcinol, silicon, parabeni, ulei mineral si 26 de parfumuri alergenice identificate, substante cunoscute care irita scalpul sensibil si dauneaza mediului inconjurator.

Noua vopsea permanenta de par My Color Elixir

Cu complexul Color Magnet

  • Ofera acoperire perfecta a firelor albe
  • Ofera culoare vibranta, de lunga durata
  • Ofera stralucire uimitoare si luminozitate parului, precum si o reflexire perfecta a culorii
  • Hraneste, protejeaza si restructureaza parul
  • Asigura confort scalpului - fara PPD, alcool, resorcinol, silicon, parabeni, ulei mineral si 26 de parfumuri alergenice identificate
  • Cu textura cremoasa si aroma placuta
  • Testata dermatologic

Gama completa My Color Elixir este disponibila in magazinul APIVITA din Baneasa Shopping City si in farmaciile Sensiblu.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare