Coafuri

# extensii banda adeziva # extensii par #extensii

Extensiile cu banda adeziva – ideale pentru un look de vedeta

Tendintele in materie de coafuri si tunsori variaza de la an la an, insa fara nicio indoiala ca niciodata nu va fi demodat parul lung, voluminos, respectiv cu suvite stralucitoare in tonuri diverse. Cele care s-au nascut cu o podoaba capilara sanatoasa si bogata stiu cat e de placut si simplu sa realizeze coafuri din cele mai in trend. Dar care este solutia pentru cele cu care mama natura nu a fost atat de darnica?

 

In intampinarea lor vine Belher – un magazin profesional de extensii, care ofera diversitate de lungimi, modalitati de prindere, volum, nuante. Extensiile de par pot fi comandate de pe Belher.ro sau pot fi achizitionate direct din magazinele fizice din Bucuresti. Pe site sunt disponibile adresele celor doua sedii, respectiv a saloanelor Belher care ofera montaj profesional.

Extensiile cu banda adeziva sunt preferatele sezonului de toamna, iar motivele sunt destul de bine justificate. Primul si cel mai credibil motiv, cel putin in ceea ce priveste optiunile propuse pe Belher.ro se refera la aspectul natural al extensiilor.

Modul de aplicare al extensiilor de tip tape-on

Categoria de extensii banda adeziva se aplica pe suvita naturala, printr-o banda adeziva transparenta. Specialistii salonului Belher recomanda ca aceasta operatiune sa fie realizata de o persoana cu experienta, motiv pentru care isi pun la dispozitie serviciile. Se are in vedere o distanta mica fata de radacina parului natural. Cu ajutorul instrumentelor potrivite de care hairstylistii acestui salon le detin, extensiile sunt lipite de parul natural. Exista posibilitatea de a realiza coafuri din cele mai diverse, fara a trada prezenta extensiilor.

Conteaza foarte mult calitatea extensiilor, a adezivului din dotare, pentru ca de acestea depinde cat de reusita va fi operatiunea, timpul de aplicare a acestora, naturaletea look-ului. Extensiile trebuie sa fie alese in functie de tipul parului, de grosimea, lungimea, culoarea, textura si densitatea extensiilor. Expertii Belher stau la dispozitia celor interesate cu recomandari si consiliere in alegerea celor mai potrivite produse.

Este incredibil cum o podoaba capilara lipsita de forma si viata poate deveni o adevarata incantare, ideala pentru a realiza coafuri din cele mai in tendinte.

Poate fi obtinuta lungimea dorita, indiferent de aceasta. Acum nu mai sunt necesare tratamentele costisitoare pentru cresterea parului, care de cele mai multe ori nu aduc rezultate satisfacatoare. Oricine poate avea look-ul dorit rapid si simplu. La fel este si in cazul volumului. Cele care au un par natural subtire si fragil se pot orienta dupa un set de extensii banda adeziva cu triplu volum, spre exemplu.

Cat despre procedura de aplicare a acestora, este una non invaziva, deci nu prezinta riscul de a deteriora firul viu de par. Prin raportare la rezultatul dorit, procedura poate dura in jur de o ora, insa si numarul de seturi de aplicat influenteaza durata acesteia. La finalul operatiunii, specialistul va oferi o serie de sfaturi cu privire la modul de intretinere si ingrijire a extensiilor pentru o utilizare de durata.

Ingrijirea corecta a extensiilor de par

Extensiile tape-on de la Belher presupun o ingrijire simpla si fara efort. Ulterior aplicarii la salon, acestea trebuie sa se simta confortabile. Sunt usoare, deci nu ingreuneaza podoaba capilara si nici nu o afecteaza in vreun fel. Este foarte important insa a fi spalate cu blandete si cu ajutorul cosmeticelor potrivite. Exista posibilitatea de a le coafa, de a le usca cu ajutorul feonului, ca si in cazul parului natural.

Pentru o durata de viata lunga a extensiilor din acesta categorie, este important a fi folosit un balsam de par de calitate la fiecare spalare si macar saptamanal o masca de par. Este o metoda de a preveni incalcirea firelor, dar si de a impiedica aspectul uscat al acestora.

Din cauza ca acestea nu mai pot fi hranite de la radacina, Belher recomanda cosmeticele special concepute pentru hranirea firelor de par ale extensiilor, disponibile si pe site-ul belher.ro. Acestea sunt preferate pentru ca nu au in compozitie alcool sau uleiuri care sa le confere un aspect nesanatos. De altfel nu reprezinta un pericol nici in ceea ce priveste desprinderea lor de pe firul natural.

Recomandam este ca inainte de culcare parul sa fie impletit lejer pentru a nu favoriza incalcirea lui.

Pentru optiuni de extensii banza adeviza de calitate, cele interesate pot accesa site-ul belher.ro. Pentru montaj profesional si consiliere profesionala poti vizita unul dintre saloanele Belher, fie cel de pe Bd. Pache Protopopescu 6, fie noul magazin din Baneasa Shopping City.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare