Coafuri

#stil #extensii de par #andreea banica # extensii par #lien style #extensii clip-on #extensii par natural #extensii cheratina

Extensii de par natural LIEN STYLE – un look atractiv la un click distanta!!!

Nu de putine ori s-a intamplat sa admiri la televizor sau in reviste vedetele si sa le invidiezi pentru parul lor, care le confera un aspect desavarsit. Poti avea si tu o podoaba capilara frumoasa apeland la extensiile de par natural, care, au devenit deja o moda, revolutionand lumea fashion-ului.

Cea mai buna modalitate de  avea o noua infatisare, un par lung si matasos, o noua culoare sau o combinatie de culori in doar cateva minute este aplicarea extensiilor de par.Celebritatile din toata lumea au folosit peruci si extensii de par ani de-a randul. Astazi, extensiile de par (atat cele temporare si cele permanente) pot fi achizitionate nu numai de persoanele bogate si faimoase, ci de toata lumea.Fenomenul extensiilor de par a capatat amploare si in Romania, femeile romance , iubitoare de frumos, avand posibilitatea a a alege dintr-o varietate de branduri, unele recunoscute pe plan international.

Extensiile de par sunt practic aditii de par care pot schimba lungimea sau volumul parului tau.De asemenea, cu ajutorul extensiilor de par, te poti juca cu accente de culoare pe care, poate niciodata nu-ti vor iesi din vopsea, captand cu siguranta privirea cu look-ul tau chic.Mai mult, extensiile de par pot fi permanente(extensii cheratina, extensii microring sau extensii cusute) si temporare (extensii clip-on), si sunt destinate pentru a avea un aspect natural zi de zi, sau pentru a realiza coafuri deosebite sau impletituri temporare.

Extensii de par – volum dublu de par, culori vibrante si extra lungime!!!

Daca vrei sa beneficiezi de extensii de cea mai buna calitate, la cele mai accesibile preturi, atunci LIEN STYLE este cu siguranta cel mai important brand de pe piata internationala , care te va multumi pe deplin, chiar daca esti una din cele mai pretentioase cliente.

Sistemele noastre de extensii de par sunt mereu inovatoare si variate si fac, de fiecare data, obiectul tentativelor de imitatie din partea concurentei, dar LIEN STYLE este unic. Suntem specializati în productia si comercializarea de extensii de par natural (clip-on, cheratina. microring, cusute, cozi de par)de cea mai buna calitate si beneficiem de un grup creativ, de un departament intern de cercetare si dezvoltare dar si de o retea larga de distribuitori profesionisti in toata Romania, precum si in intreaga lume (AMERICA,BELGIA, FRANTA, UCRAINA, OLANDA-  www.lienstyle.com)

Extensiile LIEN STYLE incita prin calitatile produselor ce o promoveaza:extensii de par clip-on,extensii de par cheratina,extensii de par microring,cozi de par, extensii cusute, bretoane aplicabile, fundite de par, cordelute de par si accesorii pentru montarea si demontarea extensiilor de par natural.

Produsele sunt din par natural, fir remy (firele sunt asezate cap la cap exact cum au fost taiate), ceea ce face ca parul sa se comporte natural in miscare si sa impiedice incalcirea firelor dar si din par natural "virgin", cunoscut in intreaga lume ca intrunind calitatile supreme. Ratia de par este de grad 4, firele de par fiind 95% aceeasi lungime, deci creste cantitatea de par si scade dramatic aspectul de filare al varfurilor, acestea fiind perfect egale. In colorarea parului se folosesc vopsele naturale din plante special create pentru a nu afecta, ci proteja firul de par, paletarul de nuante fiind cat se poate de variat.

Extensiile LIEN STYLE reprezinta la ora actuala cele mai cunoscute si apreciate extensii de par natural la nivelul intregii pieti mondiale, datorita volumului mare de par si a calitatii firului.

Produsele ce au firul de par ondulat sau cret nu sunt create prin substante de permanent, parul este ondulat sau cret natural, se folosesc doar tehnici special pentru perfectionarea aspectului acestora. Sistemele de prindere-fixare a produselor sunt de calitate superioara, fabricate si atasate parului in mod manual pentru o viata mai lunga a acestora. Substanta folosita pentru montarea extensiilor este cheratina (substanta naturala, nutritive si proteica) si nu silicon (plastic).

Extensiile de par se impart in 2 mari categorii:

- extensii temporare sau extensii clip-on (extensii cu clipsuri) , pe care orice clienta si le poate aplica si da jos doar in cateva secunde .
- extensii permanente:extensii cu cheratina, extensii cu microring, extensii cusute, care trebuie aplicate neaparat de catre profesionisti. 

De asemenea beneficiem de EXCLUSIVITATE cu cei mai importanti producatori de pe piata modiala (productia se realizeaza in America) ca drept dovada multe vedete nationale cat si internationale au devenit cliente fidele LIEN STYLE.

Datorita prestigiului si a calitatii veritabile, extensiile LIEN STYLE  sunt promovate de catre un artist veritabil din Romania, ANDREEA BANICA. Vedeta foloseste aceste accesorii indispensabile oricarei femei, avand mereu un par de invidiat.

Seriozitatea si profesionalismul desavarsit ne-au clasat pe locul I in topul distribuitorilor din Romania, atragand mii si mii de clienti. Va asiguram de satisfactie garantata si livrari rapide in orice colt al tarii!


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare