Coafuri

#stilist #coafura #expert acasa.ro #aranjare par #coafura rapida

Expertii Acasa.ro: Ponturi ca sa te coafezi rapid dimineata

Esti mai puternica, daca te simti atractiva! Aceasta trebuie sa fie regula dupa care ne ghidam zilnic. Imbracamintea, coafura zilnica si machiajul ne dau imaginea pe care ne-o dorim. Daca jobul tau iti impune reguli stricte de vestimentatie, iata cateva sfaturi despre cum sa-ti aranjezi parul pentru o zi de succes la birou.

Rezerva-ti timp in fiecare dimineata pentru o coafura rapida, dar suficient de interesanta incat sa intoarca privirile celor din jur.

Daca ai parul scurt, foloseste un feon si putina ceara sa dai coafurii tale un aspect interesant. Aplica ceara doar pe varfuri si roteste-le usor intre degete, vei crea suvite rebele, care sa-ti dea un aspect jucaus.

Pentru parul mediu, ai grija sa ai intotdeauna in casa o perie rotunda sau un drot. Cu peria si feonul iti poti da volum la radacina, sau poti alege sa te coafezi cu drotul (ondulatorul) facandu-ti cateva bucle, atat cat sa dea coafurii tale volum.

Daca ai parul intre mediu si lung, poti alege sa faci cateva onduleuri din drot sau din placa si apoi sa-ti prinzi parul intr-un coc neglijent, vei avea imaginea unei femei libere, dar extrem de sexy!

Pentru parul lung, daca ai suficient timp la dispozitie poti incerca si tu buclele din drot, insa pentru tine recomandam sa-ti imparti parul in mai multe suvite si faci cat mai multe bucle posibile. Parul tau fiind lung si implicit mai greu, suvitele se vor lasa peste zi, dandu-ti un aspect rebel.

Daca ziua ta se anunta una plina de sedinte si nu vrei sa ai grija parului, poti incerca sa-ti prinzi parul intr-o coada de cal, din care sa scoti o suvita pe care sa o treci foarte strans peste elasticul folosit, astfel incat acesta sa nu se vada; prinde apoi suvita, imediat sub coada, cu o agrafa mica.

Indiferent de lungimea parului sau de coafura aleasa, foloseste produsele indicate de stilistul tau pentru ingrijirea lui. Un par sanatos si hidratat iti va da in fiecare zi dispozitia necesara succesului!

Daca nu reusesti sa realizezi acasa coafura dorita, discuta cu stilistul tau despre un abonament la coafat si mergi la el macar de 2 ori pe saptamana.

 

Stilistele Denisa Corciu si Eugenia Banu
Cinnamon Beauty Salon, Str. Tunari Nr 6
www.cinnamonsalon.ro
Tel: 0730.992.638, 0311.043.222
Facebook: Cinnamon Salon

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare