Coafuri

#sampon antimatreata #matreata

Cum scapi in mod natural de matreata

Stiati ca mai mult de o treime din populatia globului este afectata de matreata? Fiind rezultatul eliminarii excesive de celule moarte de pe suprafata scalpului, matreata poate aparea din diverse cauze, cum ar fi: stresul zilnic, scalpul uscat sau dereglarile hormonale.

Laboratoarele VivaNatura propun un nou produs ce vine in intampinarea acestei probleme: samponul antimatreata cu rozmarin si ulei de tea-tree.

samponul este un produs natural cu rol antimicotic si antiseptic, ce ajuta la indepartarea rapida a matretii si previne aparitia ei. Produsul este realizat prin tehnologie proprie VivaNatura, care pastreaza nealterate ingredientele naturale, precum:

  • uleiul de rozmarin, recunoscut pentru proprietatile sale antiseptice si astrigente
  • uleiul de tea-tree, care are rolul de a tonifia radacina firului de par

Pe langa acestea, vitamina E imbunatateste circulatia sangelui scalpului prin cresterea absorbtiei de oxigen, iar uleiul de argan ofera elasticitate firului de par si contribuie la cresterea sanatoasa a acestuia.

In plus, extractul din plante stimuleaza cresterea parului si echilibreaza functionarea glandelor seboreice, eliminand excesul de sebum, prevenind aparitia matretii si calmand pielea capului.

Samponul VivaNatura nu contine parabeni sau alte substante chimice daunatoare, prezente in sampoanele obisnuite.

Pret: 19.50 ron

Mai multe detalii despre ingrijirea naturala a picioarelor gasiti pe www.vivanatura.ro si www.facebook.com/VivaNatura-334877483263356/. Produsele VivaNatura se pot cumpara din plafare, magazine naturiste, din reteaua DM, precum si pe www.vivanatura.ro.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului