Coafuri

# ingrijire par stralucitor #ingreijire par #par stralucitor

Cum sa ai un par stralucitor! Ofera-i parului tau un luciu natural, de invidiat

Pentru a avea un par stralucitor este nevoie sa tii o dieta sanatoasa, sa faci sport, sa nu stai prea mult la soare sau sa nu folosesti uscatorul de par. Pe langa toate acestea, care tin de stilul de viata, mai exista cateva trucuri care te ajuta sa ai parul stralucitor, cu un luciu natural de invidiat si usor de aranjat. Chiar daca nu ai suficient timp sau rabdare sa iti ingrijesti parul in fiecare zi, urmeaza cativa pasi simpli si il vei face sa arate fabulos!

Aplica vopsea de par

Cand parul este vopsit acesta arata mult mai bine, este mai usor de aranjat si are un luciu natural, care atrage toate privirile. Prin vopsire, firul de par se imbraca intr-un strat asemanator unei folii de plastic, ceea ce ii da podoabei capilare o stralucire de invidiat si un aspect sanatos si matasos.

Foloseste sampon clarifiant

Parul nu trebuie spalat foarte des pentru ca isi va pierde din stralucire si va fi tot mai greu de aranjat. Spala-te pe par o data pe saptamana, in rest incearca sa il mentii cat mai curat. Atunci cand il speli, foloseste sampon clarifiant pentru a indeparta urmele uleioase si restul murdariei care se acumuleaza pe scalp si pe firul de par.

Alege produsele potrivite pentru par

Ingrijirea parului face parte din ritualul de frumusele al oricarei femei si pentru a obtine rezultatele dorite este important sa folosesti acele produse care se potrivesc cel mai bine tipului tau de par si stilului de viata. De exemplu, daca obisnuiesti sa iti usuci parul cu prosopul, este important ca inainte sa aplici pe par un ser special. Cand il usuci insa cu uscatorul de par sau folosesti alte instrumente pentru a te coafa, aplica o crema termorezistenta pentru a proteja firul de par de temperatura ridicata.

Aplica spray pentru par stralucitor

Renunta la produsele pentru coafat care iti incarca firul de par si pe care este apoi nevoie sa le indepartezi doar prin spalare. In schimb aplica un spray pentru stalucire, pe care il poti folosi oricand, chiar si atunci cand parul nu este proaspat spalat si poate fi chiar si nepieptanat. Aplica spray si gata, poti iesi din casa imediat, avand un par stralucitor si aranjat. Evita totusi sa aplici in exces, pentru ca este posibila ca parul sa aiba apoi un aspect gras.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare