Coafuri

#machiaj interviu #realizare machiaj #machiaj

Cum realizam machiajul pentru interviu?

 

Stim deja ca machiajul potrivit ne da incredere, noua femeilor mai ales in momentele importante din viata noastra. Cu siguranta atunci cand purtam machiaj avem mai multa incredere in noi.

In cazul unui interviu trebuie sa avem mare grija insa ca machiajul sa fie unul destul de lejer, pentru a avea atentia interlocutorului concentrata asupra a ceea ce spunem.

O regula foarte importanta de care trebuie sa tinem cont cand vine vorba de achizitionarea unor machiaje este calitatea acestora. Produsele de machiaj profesional sunt o investitie pe termen lung si de aceea trebuie sa fim foarte atente la ingredientele din care se compun.

Daca vrei sa descoperi care sunt recomandarile make-up artistilor Scolii Beauty Makeup Artistry care organizeaza in mod frecvent cursuri de pregatire si dezvoltare in domeniu, te invitam sa citesti in continuare despre produsele de machiaj SLA Paris si Pensulele Roubloff, indispensabile pentru un machiaj perfect, pe care le gasesti la GlowBrands.

Pentru un interviu tenul trebuie sa fie luminos, iar pentru a rezolva acest aspect va recomandam o baza hidratanta care sa confere luminozitate, Baza pentru machiaj – Alba.

Fondul de ten este si el foarte important si este necesar sa fie unul rezistent, Perfect GLOW care se regaseste intr-o varietate mare de nuante. Acesta trebuie aplicat intr-o cantitate mica, astfel incat tenul sa aiba un aer natural.

Anticearcanul nu trebuie sa lipseasca din acest machiaj, intrucat acesta confera un aspect fresh si odihnit al pielii, iar pentru acest pas foloseste Anticearcan PERFECT GLOW in nuanta adecvata tenului tau.

Seteaza tot machiajul cu Pudra MAGIC BRUSH SPARKLING, aceasta va pastra in continuare tenul lejer si nu il va incarca. Contureaza putin sprancenele cu un Creion pentru sprancene si apoi blenduiestele bine cu periuta de la capatul acestuia.

Pentru machiajul ochilor sunt recomandate nuantele mate de nude, somon si maro si sunt de evitat pigmentii sau glitterul. Pune putin MASCARA R`EVOLUTION – BLACK pentru definire si volum atat la baza genelor superioare cat si a celor inferioare.

Contureaza-ti pometii cu un bronzer de calitate, PRECIOUS SILK si putin Blush in culoarea piersicii, ceea ce va oferi un efect de prospetime.

Ultimul aspect din realizarea machiajului pentru interviu il reprezinta buzele, sunt de evitat nuantele foarte puternice si glossurile. Iti recomandam un ruj mat intr-o nuanta de nude usor pigmentata, RUJ LICHID MAT – RYAN.

De asemenea, este important ca toate aceste produse de make-up sa fie aplicate cu pensule si aplicatoare de calitate pentru a le valorifica la adevaratul lor potential. Recomandarea noastra sunt Pensulele Roubloff, prelucrate in colaborare cu cei mai mari make-up artisti internationali, tinand cont de necesitatile, cerintele si recomandarile lor.

Toate produsele originale mai sus mentionate le gasesti la GlowBrands, unic importator SLA Paris si Roubloff in Romania.

Daca iti doresti sa transformi pasiunea intr-un job, poti oricand sa urmezi cursurile Scolii Beauty Makeup Artistry. La absolvirea acesteia vei beneficia de o reducere la toate produsele de machiaj SLA Paris si la Pensulele Roubloff.

Acum ca machiajul este gata cu siguranta interviul va decurge exact asa cum ti-ai propus!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare