Coafuri

#programare salon #stailer #salon

Cum, inca n-ai auzit de Stailer? Afla aici cum poti obtine o programare la salon chiar azi!

Stailer a fost conceput de oameni cu viziune, oameni ce au inteles ca exista o ineficienta in realizarea programarilor, trebuind uneori sa astepti cu saptamanile. Fiindca traim intr-o lume fast, in special generatiile recente, cauta tot mai multe modalitati de a-si simplifica viata deja stresanta din cale-afara.

 

In contextul actual al pandemiei, mediul online si-a dovedit utilitatea mai mult ca oricand. Oamenii au inceput sa constientizeze ca de fapt fara internet nu mai pot face mare lucru, iar in timpul izolarii a devenit Sfantul Graal. Si-au facut shoppingul online, ba haine, ba pantofi si chiar alimente si produse pentru ingrijirea corporala. Acum am mai revenit la normalitate cat de cat, iar intre timp a mai aparut o noutate si anume Stailer.

Cine zice ca nu iti poti face programari online?

Acum este posibil si acest lucru, cu ajutorul acestei platforme. Totul s-a redeschis in jur, de o perioada, insa posibilitatea de a gasi un loc pe scaunul unui salon a scazut drastic. In principal pentru ca acum exista reglementari in vigoare ce trebuie respectate, iar numarul clientilor pe zi este limitat. Daca inainte sunai si nu te primeau stilistii de pe o zi pe alta, fiindca agenda dadea pe dinafara de clienti, nici acum nu s-a imbunatatit situatia. Tot trebuie sa astepti o saptamana sau poate chiar mai mult. Cel putin femeile stiu ca acum de Paste au sanse egale cu cele ale gasirii unui unicorn, de a obtine un loc pe scaunul unei manichiuriste, daca nu si-au facut o programare cu cel putin o luna inainte.

Stailer activeaza in 5 mari orase si anume Iasi, Cluj, Oradea, Timisoara si chiar si in Bucuresti, dar are planuri de extindere. Daca vrei o schimbare rapida, chiar si astazi, ai toate sansele sa gasesti un salon pe Stailer care sa te primeasca. De exemplu daca-ti doresti o reimprospatare a culorii parului tau dupa ce iesi de la job, Stailer este aliatul tau. Folosind filtrele de cautare de pe platforma ca locatia, data si ora, serviciul dorit si genul tau, aceasta iti ofera o lista precisa cu locurile unde iti poti vopsi parul in Bucuresti, spre exemplu.

Cu Stailer ai doar de castigat, nimic de pierdut

Stailer este complet gratuit, util si usor de folosit de catre oricine, chiar si de catre barbatii ce se ingrijesc. Iti poti face programari oricand, la orice ora, fara sa cheltuiesti un leu. Chiar si anularea unei programari este la fel, fara a se percepe vreo taxa. Stailer se bazeaza pe transparenta, iar fiecare salon in parte este insotit de preturile exacte ale serviciului dorit, poze cu lucrarile stilistilor, locatia salonului, ca tu sa stii exact ce se incadreaza in preferintele tale.

Stailer iti trimite chiar si remindere ale programarilor daca iti doresti. Fiind a busy bee cateodata mai uiti unele lucruri, de aceea Stailer te mentine organizata. Contul client iti aduce mai multe beneficii, insa nu e musai sa il ai daca vrei o programare rapida. Te ajuta sa vizualizezi pe unde ai mai fost, ca tu sa nu uiti numele salonului unde ai fost tratata ca o regina si ai vrea sa revii.

Intra in cadrul site-ului oficial www.stailer.ro sa descoperi platforma de care te vei indragosti iremediabil. Ia-ti adio de la telefoanele catre saloane, ce-ti pierd timpul si energia. Pentru alte informatii scrie la support@stailer.ro.

Sursa foto: Stailer.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare