Coafuri

#stil #culori par 2012 #saten #culori par saten #tinute par saten

Culorile optime de asortat cu parul saten

Parul saten a revenit in tendinte anul acesta, astfel ca este necesar sa cunosti care sunt culorile optime de asortat cu acest tip seducator de podoaba capilara. Diversele tonuri de saten si nuanta naturala a tenului tau influenteaza modul in care piesele vestimentare colorate te pun in valoare. Iata cum poti sa faci mereu cele mai bune alegeri pentru tine.

Nu toate nuantele de saten fac o "echipa" buna cu anumite culori despre care crezi ca te pun cu adevarat in valoare. Optiunile optime sunt cele care sunt perfect compatibile si cu tonul pielii tale, astfel incat sa creeze un trio flatant pentru imaginea ta per ansamblu.

Saten inchis si ten in subtonuri reci

Pentru doamnele si domnisoarele cu par saten inchis si ten in subtonuri reci, culoarea cea mai probabila a ochilor este verdele sau albastrul. In acest caz, nuantele tari sunt culorile optime pentru tinutele zilnice si speciale: combinatia alb-negru, bleumarinul, rosul aprins sau rozul tare.

Nuantele de "gheata" precum argintiul, albastrul electric sau galbenul neon sunt, de asemenea, optiuni inspirate. De evitat sunt culorile pastelate, pamantii sau oranjul.

Satenul deschis si tenul in subtonuri calde

Femeile care isi poarta podoaba capilara in seducatorul saten deschis si au tenul in subtonuri calde (deci ochi inchisi la culoare), arata minunat daca se imbraca in culori naturale si bogate precum maroul intens, oranjul aprins, rosul, galbenul sau olivul inchis.

Daca acesta este si cazul tau, incearca sa ocolesti nuantele pastelate, negrul, albul imaculat si orice derivat al albastrului, deoarece ar putea "sterge" din expresivitatea chipului. In cazul in care vrei sa porti culori neutre, alege maroul-camel sau gri-ul.

Satenul auriu/roscat si tenul deschis

Daca ai parul saten auriu sau roscat si tenul foarte deschis la culoare, este recomandat sa incerci turcoazul, rosul burgundy, albastrul safir, violetul si verdele deschis. Aceste nuante ajuta parul sa para mai bogat in culoare.

Incearca sa eviti tonurile fluorescente, majoritatea nuantelor pastelate sau maronul-gri.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare