Coafuri

#stil #tunsori si coafuri # coafuri vedete #coafuri 2012 #coafuri elegante

Coafuri de vedete ideale pentru ocazii speciale

Ai nevoie de inspiratie pentru pregatirile necesare pe care le faci la ocazii speciale? Inseamna ca urmatoarele coafuri de vedete, ideale pentru a-ti pune in lumina buna trasaturile, te vor ajuta sa te decizi asupra unei variante in care sa te simti ca o zeita.

Cum sigur iti doresti o podoaba capilara aranjata ca la carte, dar si aliniata celor mai noi tendinte, profesionistele coafuri de vedete sunt ideale pentru ocaziile speciale la care urmeaza sa participi anul acesta.

1. Dianna Agron

Look-ul divelor legendare al vechiului Hollywood este "cireasa de pe tort" in materie de coafuri anul acesta, iar Dianna Agron nu a ignorat tendintele. Incearca un coc cu carare pe mijloc si suvite laterale coafate in bucle structurale, care sa iti incadreze chipul similar cu cele purtate de frumoasa actrita.

2. Rihanna

Din-nou-bruneta Rihanna a adoptat un stil foarte popular de coafura pentru parul lung: cararea laterala si 3/4 din volumul parului purtat pe un singur umar. Bretonul discret ii acopera senzual fruntea si o parte din ochiul drept, pentru un plus de mister. Optiunea este excelenta pentru toate tipurile de fizionomie.



Foto : ivstatic.com

3. Jessica Chastain

Buclele structurale purtate de Jessica Chastain in coafura cu suvite lungi, lasate sa cada in voie pe umeri, amintesc tot de stilul retro si sunt extrem de chic pentru a fi purtate la ocazii speciale.

4. Kate Beckinsale

Coafura demna de covorul rosu purtata de actrita Kate Beckinsale este excelenta pentru cele mai sofisticate reuniuni de seara, de la petreceri de tip cocktail, pana la nunti cu fast. Vedeta si-a ridicat buclele lejere intr-o coada inalta, lasandu-si chipul luminos sa poate fi admirat in voie.



Foto: ivstatic.com

5. Julianne Hough

Actrita Julianne Hough a speculat la maximum frumusetea suvitelor sale stralucitoare, adaugand un volum fermecator bobului blond cu buclele rotunde si mari, demne de o diva adevarata.

6. Kim Kardashian

Kim Kardashian afiseaza si ea stralucirea vechiului Hollywood cu buclele groase, bine definite, purtate pe partea dreapta a chipului.



Foto: ivstatic.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare