Coafuri

#tunsori #par drept #vara

Coafuri de vara pentru parul drept

Coafurile cu parul perfect intins si lucios nu-si vor pierde probabil niciodata din popularitate gratie look-ului superb pe care il creeaza si sunt foarte in voga vara aceasta.

Acest tip de coafuri a fost apreciat dintotdeauna datorita faptului ca aduc o nota de elgenta si extravaganta oricarei tunsori. Se potrivesc perfect atat pentru parul scurt cat si pentru cel mediu sau lung si sunt foarte usor de realizat doar cu ajutorul unei placi. Coafurile cu parul drept sunt ideale vara, creeaza un look vesel si luminos 

Astfel, daca ai parul drept sau vrei sa-l porti drept si nu sti ce tip de coafura sa alegi,  trage cu ochiul la exemplele prezentate mai jos si  vezi care ti se potriveste tie cel mai bine.

 

Pentru parul scurt

 

Coafurile scurte atrag dupa sine din ce in ce mai multe fane si asta pentru ca se intretin foarte usor si presupun un stil sexy si sic. Este absolut uimitor cum o tunsoare scurta iti poate scoate in evident atat de placut trasaturile fetei, atunci cand parul tau este perfect intins.

Acest tip de coafura se potriveste de minune cu orice ocazie, de la casual la  cea formal. De ce? Simplu, pentru ca parul scurt perfect intins, cu breton sau fara, cu o carare intr-o parte sau dat pe spate iti da exact aceea  alura sofisticata de care ai nevoie in viata de zi cu zi.www.besthaircutstyles.comwww.besthaircutstyles.com

 

Pentru parul mediu

 

Daca esti in cautarea unei tunsori versatile care sa nu-ti dea batai de cap, indreapta-ti atentia spre cele medii drepte. Un bob perfect intins de exemplu este o alegere mai mult decat potrivita. Dimensiunea parului tine de preferintele si stilul tau.

www.besthairtrends.comwww.besthairtrends.com

 

Pentru parul lung

 

Parul lung si drept va atrage intotdeauna atentia. Acest tip de coafura inspira un par sanatos , stralcitor si bine ingrijit. Poti sa alegi pentru o taietura a parului in scari, care sa evidentieze mai bine suvitele sau pentru cel la linie care da un aer sofisticat si elegant look-ului. Acest tip de coafura este perfect pentru vara, si asta pentru ca iti pune in evidenta trasaturile si pune accent pe bronz. Poti de exemplu sa-ti faci cateva suvite mai deschise la culoare decat culoarea parului tau pe care sa le evidentiezi cu placa si putin gel de par.www.totalhair.net

 

Foto : www.besthaircutstyles.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare