Coafuri

#coafuri #vara 2011 #par lins #ceara de par

Coafuri de vara: parul lins

Dupa o primavara in care au dominat texturile feminine, in aceasta vara stilistii recomanda un nou look : parul lins si dat pe spate. Afla cum sa-ti creezi o coafura sexy de vara cu parul lins.

Daca vrei unul dintre cele mai hot look-uri ale verii, va trebui sa dai dovada de putin curaj. Parul lins, pieptanat pe spate sau prin intr-un coc atrage atentia asupra fetei, astfel ca o asemenea coafura trebuie completata cu un machiaj impecabil.

In ciuda acestui mic obstacol, parul lins poate fi o varianta rafinata pentru un look proaspat de vara. De la cozi simple pana la cocuri sau alte coafuri, parul lins nu necesita prea mult timp sau efort pentru a crea un efect puternic.

Cu putina rabdare si ceara de par sau gel de par, poti obtine in aceasta vara o coafura sexy, cu parul lins, care te poate ajuta sa obtii un look sofisticat, potrivit atat pentru tinutele office, cat si pentru cele casual sau de seara.

Sursa foto: BecomeGorgeous.com

Alegerea indrazneata a unei coafuri cu parul lins va fi rasplatita de look-ul rafinat si chic pe care il poti obtine chiar acasa, in doar cateva minute in fata oglinzii.

Indiferent de lungimea parului tau, poti obtine un look sexy, care sa-ti puna in valoare trasaturile si sa te ajute sa adopti cea mai hot tendinta in hairstyle in vara 2011.

Cel mai mare avantaj al acestui stil este versatilitatea ta pentru parul mediu si lung. Cu ceara de par si cu un pieptene poti obtine un look simplu si elegant sau poti crea un coc sau o coada sexy.

In functie de coafura aleasa, poti fixa rezultatul final cu clame sau agrafe de par pentru a obtine un look curat, in tendintele acestei veri.

Parul lins poate fi purtat in acest sezon complet dat pe spate sau cu o carare bine definita, centrala sau laterala. Alege cu grija coafura potrivita pentru tine, tinand cont de modul in care aceasta iti evidentiaza trasaturile fetei.

Sursa foto: BecomeGorgeous.com

Designerii au adoptat noul stil si l-au folosit din belsug pe podiumul prezentarilor de moda. Jil Sander si Versace au optat pentru cocuri simple realizate cu parul lins, in timp ce Giambattista Valli si Carolina Herrera au preferat look-urile cu adevarat simple, par lins , pieptanat pe spate, cu sau fara carare laterala.

Parul lins si matasos, cu o textura moale, iti poate aduce in aceasta vara stilul rafinat, dar simplu, pe care il cauti.  

Sursa foto: BecomeGorgeous.com

Pentru a realiza un coc simplu cu parul lins ai nevoie de un par complet descurcat pe care ai aplicat ceara de par. Creeaza cararea, apoi trage parul in spate si prinde-l intr-o coada la ceafa. Nu pune prea mult presiune asupra parului cand il intinzi pentru a evita rupererea firelor si pentru a preveni o potentiala durere de cap. 

Suceste coada si prinde-o intr-un coc simplu de balerina pe care il poti fixa cu cateva agrafe. Nu lasa nicio suvita rebela sa-ti strice look-ul simplu.

Pentru un look cu adevarat stralucitor poti aplica si gel de par, insa acesta poate crea un look mai dur, de inspiratie masculina.

Alege parul lins in aceasta vara pentru un look proaspat si increzator, care sa iti asigure rafinamentul la orice ocazie si sa-ti puna in valoare trasaturile fetei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului