Coafuri

#mireasa #nunta #coafuri

Coafuri de mireasa 2011

coafura este, pentru mirese, o problema importanta, deoarece in ziua nuntii vor ca totul sa fie la superlativ.

Stilistii avertizeaza insa miresele despre faptul ca discutiile despre coafura trebuie sa inceapa abia dupa alegerea rochiei.

Mai mult, daca mireasa are probleme sau nelamuriri despre ziua cea mare, poate sa incerce inainte coafura, pentru a fi sigura ca este multumita.

Coafurile de mireasa prezentate de designeri pentru 2011 ofera o selectie larga, din care orice mireasa se poate inspira pentru ziua nuntii.

 

Cum sa-ti alegi coafura potrivita

 

In cazul unei rochii impresionante, stilistii recomanda o coafura simpla. Coafurile complexe se potrivesc cel mai bine cu rochiile simple.

Coafura trebuie "asortata" intotdeauna cu rochia de mireasa: o rochie eleganta cere o coafura eleganta, in timp ce o rochie sexy se potriveste cel mai bine cu o coafura sexy.

Cele mai multe mirese nu trebuie sa se spele pe cap in ziua nuntii. Parul este mai usor de aranjat atunci cand nu este proaspat spalat si nu se va impotrivi incercarilor de coafare. Exceptie fac miresele cu parul subtire si gras, care il pot spala si in ziua nuntii.

Coafura perfecta pentru ziua nuntii este una care sa te reprezinte cu adevarat. Miresele uita adesea ca nunta nu este o prezentare de moda , ci o zi speciala, care va ramane memorata foto si video.

Ideile de coafuri de mireasa pentru sezonul 2011 sunt variate si te pot ajuta sa alegi coafura care sa se potriveasca perfect cu rochia si cu personalitatea ta.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare