Coafuri

#stil #culori par 2012 # suvite blonde #coafuri suvinte blonde #catalog vopsea par

Coafuri cu suvite blonde, trendy in 2012

Parul vopsit in diferite nuante contrastante revine in tendinte anul acesta, iar tu vei adora propunerile industriei de frumusete in acest sens. Tot mai multe vedete de la Hollywood au adoptat deja stilul si pot fi cu usurinta un punct de reper pentru transformarea ta. Iata cele mai reusite coafuri cu suvinte , extrem de trendy in 2012.

Arta de a imbina armonios tonurile vopselei de par iti poate aduce beneficii reale imaginii. Suvitele blonde , fermecatoare prin definitie, adauga dimensiune si textura coafurii tale. Motivul pentru care acest stil inedit a revenit la este acela ca realizeaza o combinatie reusita cu naturalul saten, culoarea de par a anului in curs. Iata cum au adaptat vedetele suvitele blonde podoabei lor capilare.

Ciara

Ciara si-a adus stralucirea soarelui in suvite si a obtinut o coafura bogata, foarte feminina, care emana o energie electrica la nivel estetic. Combinatia par saten-suvite blonde este preferata de celebritati in special pentru buclele lejere.

Jennifer Lopez

O adaptare mai subtila a suvitelor blonde la parul saten poate fi observata in coafura lui Jennifer Lopez. Cantareata a ales un ton mai inchis de la radacina pana la jumatatea parului si un nisipiu la varfuri, extrem de seducator .



Foto: ivstatic.com

Jessica Alba

Buclele lejere arata minunat si in cazul unei tunsori medii, iar Jessica Alba iti demonstreaza din plin acest lucru. Satenul-ciocolatiu formeaza un contrast delicios cu suvitele blonde, sporind dulceata trasaturilor chipului.

Penelope Cruz

Parul lung si ondulat, aranjat pe un umar, este un nou must-have la Hollywood. Coafura romantica adoptata si de Penelope Cruz este pusa in valoare in mod desavarsit de suvitele caramel, care se "asorteaza" perfect cu frumusetea naturala a actritei.

Foto: ivstatic.com

Jessica Biel

Efectele de umbra obtinute cu ajutorul suvitelor blonde asimetrice pot scoate din anonimat orice coafura. Acest tertip iscusit imbina farmecul naturaletei cu senzualitatea accentelor moderne, mai exact idealul exprimat de tendintele anului 2012.



Foto: ivstatic.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului