Coafuri

#stil # coafuri vedete #tendinte coafuri 2012 #coafuri 2012 # coafuri cu carere pe o parte

Coafuri cu carare pe o parte in tendinte

Elegantele coafuri cu carare pe o parte nu vor iesi niciodata din tendinte. Marea calitate a cararii laterale este aceea ca avantajeaza toate tipurile de fizionomie si adauga un volum atragator podoabei capilare. Vedetele opteaza in numar majoritar pentru acest tip de stilizare a parului, gratie aerului seducator pe care il emana.

Exista nenumarate variante prin care poti sa porti o carare pe o parte. Multe dintre acestea sunt exemplificate pe covorul rosu, unde celebritatile se intrec in coafuri sofisticate, creative si elegante. Iata cateva surse de inspiratie pretioase, in acord cu tendintele in curs.

1. Amanda Seyfried

Cararea intr-o parte, purtata cu bucle lejere subtile, confera chipului un farmec aparte si se potriveste de minune oricarui eveniment special. In 2012, parul purtat pe un singur umar este din nou in voga, iar Amandei Seyfriend nu ii este straina aceasta informatie. Actrita si-a orientat podoaba capilara catre umarul drept si a prins a doua jumatate a coafurii cu o agrafa stralucitoare, imediat dupa ureche. Simplu si rafinat, acest look este usor de realizat chiar de tine, acasa!



Foto: totalbeauty.com

2. Miley Cyrus

Coada de ponei purtata in lateral este foarte chic sezonul acesta si este o cale minunata de a afisa o carare laterala flatanta pentru chip. Miley Cyrus poarta o astfel de coafura practica si seducatoare, cu cateva suvite rebele lasate sa ii incadreze armonios fizionomia.



Foto: totalbeauty.com

3. Taylor Swifit

Cocul retro a dominat, de departe, aparitiile vedetelor pe covorul rosu anul acesta. O celebritate indragostita de acest stil este cantareata country Taylor Swift, posesoarea unor bucle naturale fermecatoare. Artista a ales o carare laterala pe partea dreapta a chipului, adunandu-si cocul elegant in partea stanga. Bretonul rasucit completeaza aerul sofisticat al cocului!



Foto: totalbeauty.com

4. Rumer Willis

O alta coafura in tendinte sezonul acesta este coada impletita in "schelet de peste". Rumer Willis i-a adaugat un plus de expresivitate prin cararea laterala clasica, cu ajutorul careia isi poate pune in valoare bretonul lateral modern.



Foto: totalbeauty.com

5. Scarlett Johansson

Daca ai parul scurt, tuns bob, incearca o coafura similara cu cea purtata de frumoasa Scarlett Johansson, in stil retro: carare laterala, bucle structurale lejere si un zambet pe masura.



Foto: totalbeauty.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului