Coafuri

#stil #tunsori si coafuri # coafuri vedete # extensii par #extensii par vedete #coafuri extensii par

Coafuri celebre cu extensii de par aplicate prost

Daca esti curioasa sa afli ce rezultate dezastruoase poti obtine cu cateva extensii de par aplicate prost, priveste urmatoarele coafuri celebre, care descriu intocmai fenomenul. De la Naomi Campbell la Britney Spears, vedetele au reusit sa ofere un exemplu negativ pentru utilizarea incorecta a extensiilor de par, intr-o era a artificiilor de infrumusetare in plina ascensiune.

Celebritatile mai dau gres cateodata la capitolul "look", iar cand vine vorba despre extensii de par menite sa le readuca farmecul pe chip, avem exemple de-a dreptul apocaliptice . Unele dintre vedete si-au ciufulit inestetic podoaba capilara, iar altele au ales cele mai nepotrivite culori sau au uitat sa mai viziteze salonul pentru intretinerea pretentioaselor extensii de par.

Beyonce

Beyonce, rareori pe lista vedetelor cu bile negre la capitolul imaginii, a reusit sa semene cu unul din personajele legendarei productii "Razboiul stelelor", din pricina unor extensii de par prost aplicate.



foto : girlstalkinsmack.com

Sharon Stone

Iata ce se intampla daca alegi din greseala extensii de par mai scurte decat ar fi cazul, intr-o nuanta total nepotrivita in raport cu culoarea podoabei tale capilare. Sharon Stone iti ofera un exemplu graitor in acest sens.



Foto: girlstalkinsmack.com

Victoria Beckham

Oricat de impecabile ar fi de obicei aparitiile Victoriei Beckham, iata ca un set de extensii de par neintretinute au reusit sa ii strice partial reputatia. Zonele lipsite de par, dezvaluite de suvitele grupate ale extensiilor, sunt un dezastru de imagine dificil de reparat.



Foto: girlstalkinsmack.com

Paris Hilton

Nici mostenitoarea imperiului Hilton nu a scapat de esecul iminent al unor extensii de par aplicate gresit. Capetele suvitelor false sunt atat de vizibile, incat incepem sa ne intrebam daca nu cumva au fost lasate la vedere in mod intentionat.



Foto: girlstalkinsmack.com

Naomi Campbell

Rareori surprinsa in ipostaze stanjenitoare de look, pana si topmodelul international Naomi Campbell a avut un episod de tradare din partea unor extensii de par fixate gresit. Rezultatul? Aproape infricosator.



Foto: girlstalkinsmack.com

Britney Spears

De departe cel mai dramatic caz de extensii de par aplicate dezastruos si neintretinute ii revine cantaretei Britney Spears. Crestetul artistei pare atacat de ulii, insa este doar o impresie, din fericire.



Foto: girlstalkinsmack.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare