Coafuri

#mireasa #coafura #par #machiaj

Coafura de mireasa, proprie stilului tau!

Astepti de mult momentul in care sa imbraci rochia alba de mireasa? Este poate unul dintre cele mai frumoase si mai importante momente din viata ta, cand toti ochii sunt atintiti numai spre tine. Si tot ceea ce iti doresti este sa arati impecabil ca toti sa aiba numai cuvinte pline de admiratia la adresa ta.

 

Daca ai trecut de momentul dificl al cumpararii rochiei de mireasa, vine si randul coafurii care trebuie sa fie una spectaculoasa si care sa te avantajeze. Se stie ca atunci cand vine vorba de coafuri pentru mirese se fac probe inainte pentru a nu avea surprize neplacute in ziua cea mare.

Asa ca nu sta pe ganduri si ia aminte la sfaturile urmatoare care iti vor usura cu siguranta decizia in alegerea coafurii potrivite, care trebuie sa fie sublima, originala si la moda. Dar de asemenea, trebuie sa reflecte personalitatea, sa-i placa atat iubitului cat si sa nu socheze invitatii, sa se potriveasca cu rochia si bineinteles cu tipul tau de par.

Zana zilei

Daca vrei sa optezi pentru simplitate si sic cu aceasta coafura nu vei da gres. Daca ai parul drept, lung si stralucitor, pentru a-i da un aer de sarbatoare, poti opta pentru cateva ghirlande fine de flori-bijuterii care sa curga pe lungimea parului.

Este o coafura recomandata mireselor grabite, care nu mai au timp sa se coafeze sau care nu obisnuiesc sa-si aranjeze parul de obicei. Foarte simplu de realizat, acesta coafura impune totusi un par impecabil!

Cu ce tinuta se potriveste? Cu aceasta coafura in mod clar vei avea o tinuta sic si sobra. Discreta, aceasta coafura se potriveste cu o rochie clasica, lunga, chiar cu broderii deoarece nu va crea impresia de „supraincarcare”.

Eleganta... exuberanta

De ce sa nu optezi pentru o coada de cal , moda anilor ’60? O astfel de coafura ii ofera proaspetei mirese eleganta si fantezie. Panglica de satin ii da coafurii o nota de stralucire si face o legatura cu rochia. Daca vrei o astfel de coafura si nu ai parul lung poti apela la ajutroul meselor. Este o coafura care pune in valoare persoanele cu fata ovala.

Cu ce tinuta se potriveste? „Coada de cal” este perfecta cu o rochie dreapta, cu spatele gol. Evitati briz-brizurile si dantela pentru a pastra spiritul pur al anilor ’60.

Cap de inger

Este exact ce trebuie pentru o iluzie optica perfecta! Viitoarele mirese care au forma capului patrat pot opta cu succes pentru o astfel de coafura extrem de feminina. Cateva bucle lasate sa curga intr-un mod neglijent si veti avea un coc lejer, usor de aranjat.

 

Cu ce tinuta se potriveste? Romantica, moderna, rebela, acesta coafura merge cu aproape toate stilurile. Atentie, in cazul in care optati pentru un voal, alegeti pentru o coafura mai neteda.

Flower pop

O creatie boema, foarte simpla si usor de realizat. Daca aveti parul ondulat va pastrati naturaletea buclelor, chiar daca nu sunt similare. Prindeti lejer cateva suvite in crestetul capului pentru a crea volum.

Atasati in par cateva flori naturale sau artificiale care va plac si care se potrivesc cu rochia (mai ales daca aceasta este cu motive florale) pentru a-i oferi coafurii un plus de romantism si de sarbatoare. Este o coafura potrivita persoanelor cu parul rar, lipsit de volum, cat si persoanelor cu capul mic.

Cu ce tinuta se potriveste? Vine bine cu o rochie estivala, proaspata, decoltata care dezvaluie un trup tanar.

Bucle vioaie

Foarte multe mirese mizeaza pe bucle si oduleuri, pentru a se transforma macar pentru o zi in printesele la care viseaza din copilarie! Frumoasele bucle englezesti, vesele si pline de viata, dau o nota de stralucire aparte intregii tinute. Daca nu ai volum la par, nu iti face probleme: ai posibilitatea de a incerca mesele dar si bigudiurile sau ondulatorul fac minuni!

Cu ce tinuta se potriveste? Pentru a juca rolul de printesa moderna adopta o rochie cu crinolina, cu paiete si pietre semipretioase.

Tiara , diadema, coronita

Persoanele care au parul pana la umeri sau chiar scurt, dar ingrijit, pot incerca purtarea unei coronite si a unui voal special pentru a distrage atentia in alta zona. Exista in prezent o multime de modele extrem de frumoase. Asa ca daca vrei sa adopti un stil glamour si sa stralucesti cu adevarat in ziua nuntii tale atunci cauta in magazinele de specialitate accesorii de par precum diademe, agrafe de nunta sau diferite coronite. Poti chiar sa optezi pentru o palarie daca te simti confortabil cu ea.

Cu ce tinuta se potriveste? Aceste accesorii se potrivesc cu tinute mai simple, elegante sau cu rochii decoltate sau cu spatele gol. Pentru ca atrag atentia in zona fetei este indicat sa aveti un machiaj impecabil.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului