Coafuri

#stil #vopsea de par #tunsori si coafuri # tendinte vopsea par 2012 #catalog vopsea de par

Ce vopsea de par alegi in 2012?

Tendintele noului an in materie de stil si frumusete promoveaza alegerile indraznete, excentrice si cat mai originale cu putinta. Daca nu stii ce ar fi ideal sa alegi in 2012, afla ca nuantele in voga sunt suficient de variate pentru a satisface toate gusturile.

Culorile populare de vopsea de par din 2011, rosul si violetul, raman si in 2012 in randul preferintelor de top ale industriei. Suvitele multicolore pot aduce o nota moderna si vibranta coafurii tale, iar diversele tonuri de blond ocupa si ele un loc fruntas in lista tendintelor. Consulta virtualul catalog de vopsea de par de mai jos si inspira-te in crearea unui look nou-nout, adaptat trendului actual.

- curcubeu

Foarte multe celebritati au adoptat deja culori indraznete pentru suvitele lor, de la nuante aprinse de roz, pana la tonuri vii de turcoaz si verde crud. In cazul in care ai visat cu ochii deschisi la o coafura nonconformista, in 2012 este momentul perfect sa epatezi.

 

Nuante in degrade

Parul vopsit in nuante degrade este foarte apreciat anul acesta. Foloseste doua (de pilda, satenul inchis si blondul caramel), aplicand nuanta inchisa de la radacina pana la jumatatea podoabei capilare si pastrand nuanta deschisa pentru varfuri.



Foto:fashiontrendseeker.com; about.com

Tonuri multicolore

Defineste-ti mai puternic coafura cu 2 sau 3 nuante puternic pigmentate de culori tari, precum diversele tonuri de purpuriu, indigo si albastru. Adauga un plus de personalitate blondului cu ajutorul suvitelor multicolore mov, oraj si roz.



Foto: widbox.com; becomegorgeous.com

Tonuri roscate

Vopseaua de par rosie va fi si anul acesta o optiune inteleapta, iar tonurile variate ale acestei culori seducatoare sunt suficient de numeroase pentru a se adapta cu succes tuturor tipurilor de trasaturi feminine. Pentru un rezultat optim, apeleaza la ajutorul specilistilor de la salon, astfel incat sa obtii o culoare intensa, durabila si potrivita fizionomiei tale.



Foto: beauty.about.com

Pentru a avea o idee de ansamblu asupra nuantelor de vopsea de par in tendinte anul acesta, consulta urmatorul catalog cu optiuni dezirabile. Brunetul, diferitele tonuri de saten si blondul in cele mai "extreme" forme ale sale (de la blond-saten pana la blond platinat si perlat) completeaza lista culorilor de par in voga pentru anul 2012.



Foto: hairstylesnew2012
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare