Coafuri

#breton #stil #tunsori #coafuri #frumusete #ce se poarta #2010 #drept #lung #filat #par #primavara-vara

Ce tip de breton se poarta primavara aceasta

Primavara, cand totul renaste, o schimbare de look este mai mult decat bine-venita. Si ce poate fi mai usor de obtinut decat un breton care sa-ti dea o alta infatisare? Tendintele primavara / vara 2010 in materie de breton se descriu in doua cuvinte: feminitate si simplitate.

Astfel, gama din care poti alege este vasta, insa ai grija asupra urmatoarelor aspecte: trebuie sa tii cont de anumiti factori. Orice tip de breton ai alege, acesta trebuie sa evidentieze trasaturile fetei si nu sa le acopere sau sa le acapareze. Trebuie sa ai in vedere si faptul ca un breton presupune o situatie temporara atata vreme cat nu este intretinut .

 

Ce breton se poarta primavara asta?

 

Drept si bogat

 

Acest tip de breton este potrivit unei fizionomii ovale si are ca timp de intretinere intre 2 si 3 saptamani.

Bretonul drept si bogat a revenit in atentia stilistilor din intreaga lume in aceasta perioada. Astfel ca, daca te bucuri de o podoaba capilara bogata si stralucitoare, te poti considera fericita. Genul acesta de breton iti va veni perfect.  Acesta trebuie sa acopere intreaga frunte si sa fie taiat in linie dreapta. Poate fi coafat usor, fiind necesar doar sa-l intinzi cu placa. Se potriveste prefect unei tunsori cu parul lung si drept. Pentru un plus de prospetime poti adauga si putin ser de stralucire.

 

Pierdut intr-o parte

 

Acest tip de breton este adaptat mai multor tipuri de fizionomii cum ar fi: ovala, patrata, dreptunghiulara, rotunda sau in forma de inima. Timp de intretinere: 4-5 saptamani.

Fiind foarte permisiv si adaptandu-se usor oricarui tip si lungime de par, bretonul pierdut intr-o parte este adoptat de tot mai multe femei. De asemenea, acesta este versatil si pentru avantajul de a fi usor de coafat si asortat. Cel mai bine poate fi evidentiat intr-un coc sau o coada precum si in tunsorile care implica mai multe scari.

 

Drept si filat

 

Acest tip de breton este potrivit unui fete ovale sau rotunde, termenul de intretinere fiind de 3-4 saptamani.

Bretonul drept si filat este foarte avantajos pentru femeile care nu se bucura de un par foarte des. Intretinut cu putina ceara, acesta acopera intr-un mod armonios fruntea si evidentiaza o coafura simpla, in scari. De asemenea, acest tip de breton merge foarte bine la coafurile care implica cocul clasic si elegant.

 

Scurt si jucaus

 

Acest tip de breton se adapteaza foarte usor fizionomiilor rotunde si ovale. Poate fi intretinut usor timp de 4-5 saptamani.  Este ideal pentru parul scurt dar si pentru alte coafuri in tendinte acum.

Pentru un stil cuminte si mai retro, poti alege sa porti acest breton pe frunte sau poti opta pentru o coafura mai rebela, ciufulita cu suvitele bine evidentiate cu ajutorul unui gel de par bun.

Avand in vedere ca tendintele in materie de coafuri in 2010 sunt caracterizate prin feminitate si simplitate, asupra oricarui tip de breton te-ai opri, pentru o ocazie speciala poti sa-l coafezi in stilul retro .  Cum vine asta? Simplu. Cat mai multe bucle.

Astfel, bretonul drept poate fi intors cu usurinta inspre interior cu o perie cilindrica si completat de niste bucle lejere, in timp ce acela pierdut intr-o parte ar arata perfec curbat usor intr-o parte alaturi de aceleasi bucle romantice etc.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare