Coafuri

#ingrijire par #coafura #tunsori si coafuri

Ce spune coafura ta despre tine: ponturi despre ingrijirea parului

Aspectul parului influenteaza foarte mult modul in care ceilalti te percep. O tunsoare avantajoasa pentru forma fetei si culoarea potrivita te poate ajuta sa capeti mai multa incredere in fortele proprii, iar ceilalti te vor aprecia mai mult. Iata cateva aspecte de care este bine sa tii cont pentru a arata impecabil.


Descopera-te pe tine

Inainte sa alegi tunsoarea sau culoarea potrivite pentru parul tau, este important sa iti dai seama ce iti place cel mai mult la tine, care sunt calitatile tale fizice. Astfel, folosindu-te de coafura aleasa, vei putea sa scoti in evidenta partile bune ale fizicului tau.

Ai un zambet larg, ochi stralucitori sau pometi proeminenti? Hairstilistul la care mergi pentru a obtine coafura dorita ar trebui sa evidentieze cat mai bine aceste calitati, cu ajutorul unei tunsori care sa se potriveasca stilului tau.


Mentine parul ingrijit

Nu conteaza care este coafura aleasa de tine, important este ca aspectul parului sa fie intotdeauna ingrijit.

Potrivit stilistilor, este ideal ca parul tau sa arate bine mereu, deoarece daca parul tau arata bine si tu te simti mai increzatoare. In plus, perceptia celor din jur despre tine poate fi influentata de acest aspect.

 

Consulta un profesionist

Pentru a descoperi lungimea si forma potrivita pentru o noua tunsoare, este indicat sa apelezi la un profesionist. Acesta iti va spune care este coafura potrivita pentru tine.


Pastreaza-l simplu

Multe persoane, cand isi doresc sa isi schimbe tunsoarea, se gandesc la ceva drastic, cu care sa iasa in evidenta. Nu intotdeauna aceste schimbari sunt benefice pentru parul tau.

Gandeste-te doar, cat are de suferit parul brunet pe care tu vrei sa il faci blond sau cum poate fi afectat parul daca iti faci prea multe suvite colorate. Toate substantele folosite pentru a obtine culoarea dorita il afecteaza, iar rezultatul s-ar putea sa nu fie conform cu ceea ce ti-ai dorit.

In schimb, o reimprospatare a culorii sau varfurile ingrijite dau un aspect proaspat parului tau si sigur ceilalti vor remarca schimbarea pe care ai facut-o!

Sursa foto: stylelist.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului