Coafuri

#tunsori 2018 #breton #tunsoare bob #par lung

Adio, tunsoare bob! Iata care e noul trend in materie de coafuri

Iti poti imagina acel moment in care tunsoarea bob nu mai este la moda? Ei bine, 2018 scoate din tendinte acest gen de hairstyle si aduce un altul in prim plan: parul lung. Astfel ca daca vrei sa te aliniezi trendului ar cam fi cazul sa incepi de pe acum si sa nu-ti mai tunzi parul o vreme.

Tunsoarea care va face furori anul care vine este total opusa a ceea ce am intalnit pana acum. Cel putin asta sustine Bridget Brager, hairstylistul multor celebritati de peste Ocean.

"Majoritatea clientelor mele si nu numai isi doresc mult sa poarte parul foarte lung", spune Brager. Este o tendinta dictata de cele care s-au saturat de parul scurt si vor o schimbare radicala in ceea ce priveste lungimea si forma parului, subliniaza hairstylistul.

Aceasta mai spune ca cel mai des este intrebata acum ce tip de tratamente ar trebui folosite pentru cresterea rapida a podoabei capilare.

Asta nu inseamna insa ca tunsoarea bob va disparea in totalitate. Ci isi va schimba forma, devenin ceva mai lung si mai pierdut de la pometi in jos. Cam in stilul January Jones.

In plus, bretonul va face furori. Purtat cu par foarte lung, va trimite catre stilul anilor ´70. Parul va trebui insa foarte bine ingrijit astfel incat sa nu isi piarda din stralucire.

Asadar, cele care isi doresc ca anul ce vine sa fie in tendinte ar cam trebui sa se gandeasca de pe acum de doua ori inainte de a mai taia cativa centimetri proaspat crescuti. Asta fiindca s-ar putea sa le para rau cat de curand pentru alegerea facuta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare