Coafuri

#toamna #par #accesorii

Accesorii de par pentru o toamna glamour

coafura ta are nevoie de un plus de eleganta? Daca da, atunci arunca o privire la accesoriile de par propuse de designeri in aceasta toamna si bucura-te de un look glamour. Bentite de par delicate, bandane retro sau glitter vin sa te ajute sa creezi un look chic si plin de stil.

Atunci cand te pregatesti pentru un eveniment mai special   trebuie sa gasesti un outfit ravasaitor insa si sa adopti  o coafura glamour care sa faca o impresie buna celorlalti. Si ce poate fi mai potrivit decat o coafura cu parul perfect intins si o bentita glamour in pas cu tendintele actuale. Daca nu stii asupra carora sa te opreste, arunca o privire la exemplele prezentate mai jos si alege ceva pe gustul tau.

 

Bentite stralucitoare

 

Ce poate atrage si mai mult atentia daca nu o coafura spilcuita si accesorizata cu o bentita glitter? Paiete, pietre semi-pretioase sau altele asemenea produc acel efect stralucitor care atrage privirea instant.

Astfel, impodobeste-ti si tu coafura cu o bentita delicata cu insertii glitter, iar daca preferi lucrurile extravagante, opteaza pentru modelele mai colorate si proeminente. Bentitele stralucitoare se potrivesc atat pentru o coafura cu parul perfect intins cat si pentru una voluminoasa cu bucle.www.asos.comwww.freepeople.com; www.saksfifthavenue.com

 

Bentite si bandane subtiri de par cu model floral

 

Modelel florale si printurile au avut harul de a inveseli aproape toate colectiile prezente pe podiumul international in acest sezon. Acelasi lucru se va intampla si in sezonul care vine.

Astfel, o bentita sau o bandana subtire in model floral este accesoriul perfect pentru a-ti completa coafura ta de toamna. Fie ca este vorba de flori mici sau mari, in culori tari sau nuante nude, aceste accesorii de par aduc un un plus de rafinament si delicatete tinutei tale.

Astfel, daca ai adoptat o coafura mai romantica cu parul prins sau ai prefarat sa-ti lasi suvitele sa cada liber pe spate, impodobeste look-ul cu acest accesoriu chic.

Daca te atrage mai mult stilul boho, pentru a obtine o imagine glamour, alege florile mari. Daca ai un par voluminos merg ambele variante.

www.nordstrom.com; www.urbanoutfitters.co.uk www.asos.com

 

Bentite retro

 

Nu are sens sa te limitezi doar la bentite delicate si serioase, atata vreme cat poti sa experimentezi un look provocator si in tendinte acum, cu ajutorul acestor bentite retro. Inspirate din anii `60, bentitele stil palarie impodobite cu pene, design-uri florale sau diferite materiale sunt accesoriile perfecte pentru o tinuta extravaganta si misterioasa in acelasi timp.

Asorteaza acest accesoriu la o coafura stil ponytail sau un coc prins in varful capului pentru o aparitie classy-vintage.  Aceste bentite retro sunt perfecte pentru un eveniment special, chiar si pentru o nunta.www.asos.comm; www.modcloth.comwww.asos.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului