Coafuri

#vopsea de par #vopsea par #par vedete #vopsea par vedete

7 vedete cu parul vopsit in umbre

Tot mai multe vedete isi impresioneaza fanii cu parul lor vopsit in umbre, ce mai nou trend in materie de vopsire a podoabei capilare. Efectele vizuale cromatice nu mai sunt extrem de populare doar pentru machiajul ochilor. Ele se potrivesc de minune cu suvitele tale, care pot lua un aspect nou si seducator prin cateva trucuri de vopsire.

In cazul in care iti face cu ochiul una dintre variantele de mai jos, ia cu tine la salon lista vedetelor cu parul vopsit in umbre si imprumuta din farmecul lor incontestabil.

1. Whitney Port

Umbrele obtinute prin vopsire au rolul de a intensifica tendinta naturala a parului de a fi mai inchis la radacina si mai deschis catre varfuri. Cu o baza "calda" de saten inchis, care se transforma gradual intr-un blond auriu luminos, Whitney Port afiseaza look-ul perfect pentru anul 2012.

2. Ciara

O abordare mult mai dramatica duce la extrem tendinta parului vopsit in umbre. Ii apartine celebrei Ciara si se caracterizeaza prin radacini ciocolatii-brune si varfuri blond-platinat, ca o paralela interesanta intre ochii ei negri si buzele nude.



Foto: ivstatic.com

3. Hilary Duff


De la extrem, trecem la subtilitate si eleganta. Hilary Duff a ales sa poarte acest trend cu delicatete, punandu-si in valoare ciocolatiul deschis al parului cu cateva suvite blonde catre varfuri, atat cat sa creeze o combinatie seducatoare 100%.

4. La La Anthony

Indianca La La Anthony iti demonstreaza ca efectul umbrelor se poate realiza si in varianta brunet-blond, daca nu te deranjeaza un contrast dramatic. Poti sa optezi pentru o solutie mai "blanda", cu saten deschis la varfuri, dar tot cu subtonuri aurii.



Foto: ivstatic.com

5. Leighton Meester

Alunecand discret de la inchis la mai deschis, Leighton Meester a gasit un echilibru perfect intre radacinile sale satene si varfurile intr-o nuanta delicata de miere.

6. Alexa Chung

Efectul umbrelor nu se potriveste doar cu parul lung si drept. Alexa Chung, de pilda, a adaugat un plus de textura si dimensiune tunsorii sale medii, pentru un plus de feminitate in expresivitate.



Foto: ivstatic.com

7. Ashlee Simpson

Niciodata timida in privinta imbratisarii celor mai noi tendinte in frumusete, Ashlee Simpson a ales o abordare mai romantica a parului vopsit in umbre, cu radacini ca pana corbului si varfuri de un saten potrivit.



Foto: ivstatic.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare