Coafuri

#stil #tendinte tunsori 2012 #tunsori vedete #breton vedete #breto 2012

6 stiluri de breton din coafurile vedetelor

Senzualul breton si-a recapatat popularitatea de alta data in 2012, regasindu-se in aproape toate coafurile vedetelor care si-au reinventat imaginea in functie de cele mai noi tendinte. Forma si volumul acestui element de baza al tunsorilor moderne poate varia destul de mult, de la variante asimetrice si avangardiste, pana la cele clasice.

Rachel McAdams, Lily Collins, Mena Suvari, Alexa Chung, Rihanna si Nicole Richie au reusit sa isi impresioneze fanii cu stiluri de breton inedite si inovatoare, care te pot inspira si pe tine in alegerea unor coafuri cel putin la fel de reusite.

1. Rachel McAdams

Actrita Rachel McAdams, fidela blondului inca de la primele sale aparitii cinematografice, isi pune in valoare tunsoarea cu suvite filate discret apeland la bretonul clasic, des si suficient de lung incat sa ii acopere in totalitate sprancenele.

2. Lily Collins

Lily Collins a ales o coafura diafana, cu parul strans la spate si breton lung, care ii incadreaza armonios chipul. Forma usor rotunjita a marginilor confera un plus de dulceata fetei, iar cararea laterala din partea dreapta lumineaza suplimentar chipul. Acest stil de breton este excelent pentru ascunderea unei frunti prea late, fara supraincarcarea figurii.



foto : ivstatic.com

3. Mena Suvari

Credeai ca tunsoarea bob nu poate fi insotita cu succes de un breton original? Mena Suvari ifi ofera un exemplu demn de luat in seama, mai ales daca preferi in general cararea laterala.

4. Alexa Chung

Practic si estetic. Astfel s-ar putea denumi stilul de coafura ales de actrita Alexa Chung, care poarta o moderna tunsoare medie cu breton in forma de "V" si multe trepte scurte, de o parte si de alta a chipului.



Foto: ivstatic.com

5. Rihanna

Cantareata Rihanna, cunoscuta pentru stilul sau cameleonic de a-si transforma imaginea, si-a dus coafura blonda la un nivel superior cu ajutorul bretonului gros, asimetric, cu doua suvite mai lungi chiar in zona dintre sprancene.

6. Nicole Richie

Nicole Richie a optat pentru un breton usor, aerisit, cu varfuri filate si usor pierdut in restul tunsorii. Sprancenele au ramas astfel suficient de vizibile, privirea nu este nici ea acoperita, iar aerul modern este perfect compatibil cu tendintele anului 2012.



Foto: ivstatic.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare