Coafuri

#cadere par #par

6 secrete pentru a impiedica caderea parului

Dincolo de a fi ceva superficial, un par sanatos si stralucitor are o semnificatie mai profunda, antropologica. Pe langa faptul ca este un semn al tineretii si feminitatii sau masculinitatii, dupa caz, parul reflecta si starea de sanatate generala, iar acest lucru a jucat dintotdeauna un rol important in procreere.

Caderea parului este o afectiune de care sufera milioane de femei si barbati din intreaga lume., iar cauzele, pe langa mostenirea genetica si diferite boli, sunt stresul provocat de o trauma emotionala sau amenia cauzata de o alimentatie care nu asigra nutrientii necesari organismului si folosirea unor produse neadecvate. Ce poate fi facut pentru a impiedica caderea parului?

1. Reduceti stresul. Este important sa eliminati factorii de stres pentru ca acestia pot agrava dezechilibrul hormonal.

2. Faceti miscare. Un stil de viata cat mai sanatos ajuta si la mentinerea unui par sanatos. Sportul ajuta si la diminuarea unor alte simptome ale menopauzei precum schimbarile de stare, insomnia, luarea in greutate. Miscarea ajuta si la scaderea nivelului de stres.

3. Mentineti o dieta echilibrata. Fructele, legumele si alimentele cu continut scazut de grasimi nu trebuie sa lipseasca de la nicio masa. Ceaiul verde, vitamina B6 si suplimentele de acid folic ajuta si ele la regenerarea parului.

4. Nu uitati sa va hidratati. Pentru a functiona corect, corpul are nevoie sa fie hidratat.

5. Evitati pe cat posibil sa va vopsiti parul in aceasta perioada. Chimicalele artificiale care se regasesc in anumite produse pot agrava alopecia, astfel ca incercati sa va protejati parul pastrandu-i culoarea naturala.

6. Folositi produse adecvate pentru par. Sunt recomandate acele produse care contin ingrediente precum complexul bioactiv Procapil (o combinate de trei substante active: biotinoyl tripetide-1, care stimuleaza metabolismul celular, apigenin, care imbunatateste micro-circulatia si acidul oleanolic, care inhiba 5a-reductaza). Testele clinice au aratat ca acest ingredient este foarte eficient in oprirea caderii parului si in acelasi timp stimuleaza cresterea acestuia. in plus, nu provoaca efecte secundare precum Minoxidilul. Sunt inca foarte putine produse pe piata care folosesc complexul Procapil, iar printre acestea se numara si cele de la Rekze Laboratories. in acelasi timp, extractul de salvie tamaioasa (Salvia sclarea) joaca un rol important in tratamentul impotriva caderii parului curatand porii si scalpul, stimuland foliculilor parului si incurajand cresterea in timp ce blocheaza chimicalele daunatoare prezente pe scalp precum DHT-ul.

Pentru ca produsele pentru par folosite sunt importante in mentinerea si restabilirea sanatatii parului, compania Rekze Laboratories a dezvoltat o gama inovatoare de produse care sa ofere rezultate maxime in problemele legate de caderea parului. Gama de produse lansata de Rekze Laboratories include: samponul '63', balsamul '43', serul tratament '24' si servetelele umede pentru curatarea scalpului ’28’. Compania a adus laolalta o echipa de experti in dermatologie pentru a crea unele dintre cele mai complexe produse destinate stimularii cresterii parului si prevenirii alopeciei. Ingredientele folosite pentru produsele Rekze Laboratories ajuta la reducerea toxinelor care ar putea cauza parul sa devina casant si subtire si contribuie la imbunatatirea abilitatii scalpului de a sustine cresterea unui par sanatos care este mai putin predispus ruperii si caderii.

Samponul '63' combina 63 de ingrediente recunoscute pentru stimularea cresterii parului si pentru reducerea caderii acestuia. ‘63’ contribuie la obtinerea unui par sanatos si puternic eliberand scalpul de factori care obstructioneaza cresterea foliculilor si de acumularea de sebum, ajutand la obtinerea unui par si un scalp cat mai sanatoase posibil.

Balsamul '43' combina 43 de ingrediente pentru a conferi rezistenta parului si pentru a controla nivelul de hidratare ducand astfel la obtinerea unui par cu un aspect sanatos. Formula balsamului este astfel conceputa incat sa nu ingreuneze parul.

Serul tratament '24' contine o formula ce foloseste o tehnologie avansata menita sa trateze intregul scalp, nu doar zona vertex, combinand 24 de ingrediente care trateaza pierderea parului, mentinand in acelasi timp vitalitatea scalpului si actionand asupra disfunctiilor foliculilor pentru a obtine rezultate optime intr-o perioada scurta de timp.

Servetelele umede '28', primele de pe piata menite sa curete si sa hraneasca scalpul, combina peste 28 de ingrediente destinate tratarii procesului de subtiere a firelor de par si a pierderii parului, ajutand la mentinerea unui par sanatos fara riscul de a se rupe.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare