Coafuri

#par stralucitor #stil #par #tratament par #tunsori si coafuri # sfaturi par stralucitor

6 sfaturi de la experti pentru par stralucitor

Unul dintre cele mai neplacute efecte ale manifestarilor extreme din timpul iernii este uscarea excesiva a parului. Gerul, aerul uscat si accesoriile pentru protectia capului sunt factori care deterioreaza vizibil sanatatea podoabei capilare. In afara de masurile conventionale recomandate in aceste situatii, precum tratamentele pentru par si serurile hidratante, exista si alte metode prin care poti reda frumusetea suvitelor tale. Iata 6 ponturi de la experti pentru .

Micile obiceiuri zilnice de ingrijre pot fi dusmanii sanatatii parului tau, te avertizeaza expertii. Optiunile gresite, pe care tu le crezi potrivite, sunt deseori responsabile cu esecul de a obtine un par stralucitor dupa spalare si coafare.

cu silicon

Pregateste-te sa duci la urmatorul nivel tehnicile de aranjare a parului. Foloseste o placa de intins parul prevazuta cu bare de silicon, care nu iti lasa parul casant si deshidratat precum cele din metal si ceramica. In sfarsit, intinsul suvitelor nu mai este supus pericolului degradarii iremediabile a podoabei capilare.

Samponul

Daca iti speli parul cu o cantitate prea mare de sampon, risti sa iti faci parul sa arate lipsit de viata si mat. Concentreaza-te mai mult asupra procesului de clatire si alege un produs de curatare fara sulfati, chimicale deosebit de daunatoare firelor de par.

Serul hidratant

Mai important decat sa aplici un ser hidratant dupa baie este modul in care o faci. Pune un strop de ser in palma si maseaza gentil parul ud, de la varfuri spre radacina. Nu exagera nici in acest caz cu cantitatea, altfel risti sa te alegi cu un par prea lucios, in sensul inestetic al cuvantului.

Menta si eucaliptul

Uleiurile esentiale de menta si eucalipt pot face minuni cu parul care si-a pierdut stralucirea. Cumpara produse care sa contina aceste ingrediente sau adauga tu cateva picaturi de ulei natural in samponul obisnuit. Vei vedea in curand rezultate multumitoare.

Cauta produse cosmetice care contin cheratina , un ingredient esential pentru vigoarea si starea de sanatate a parului.

Tratamente cu ulei cald

Foloseste beneficiile caldurii in favoarea suvitelor tale. Saptamanal, aplica tratamente pe baza de ulei incalzit, extrem de eficiente atunci cand ai nevoie de o doza generoasa de hidratare pentru parul tau.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului