Coafuri

#par argintiu # nuante par #culori par #coafuri

5 nuante de argintiu pe care ti le vei dori in parul tau

Toamna a sosit si parca maine, poimaine vom spune c-a sosit Craciunul. Ei bine, potrivit hairstilistilor, in aceste doua anotimpuri reci se poarta parul argintiu, grizonant. Insa nu oricum, ci veti vedea in continuare cateva variante care te vor face sa adori aceasta nuanta.

1.  Argintiu cu radacini negre

Argintiul este o culoare uimitoare in sine, insa in combinatie cu o nuanta inchisa, cum ar fi parul brunet, vizibila la radacina, creeaza un contrast perfect, readucand la viata tonurile reci.

2. Argint cu nuante albastrui

Aceasta este o optiune extraordinara pentru colorarea parului, daca iti doresti ceva fin, delicat. Combinatia dintre gri si albastrui face ca si cel mai subtire fir de par sa para mult mai gros, iar podoaba capilara sa para mai bogata.

3. Opal

Unul dintre cele mai interesante lucruri despre argintiu si gri este ca arata foarte bine in orice combinatie cu alte nuante reci. Tunsoarea bob din aceasta imagine are o multime de nuante, de la bleu, la violet, toate puse in valoare tocmai de tonurile argintii.

4. Argintiu cu roz

Probabil daca auriul ar avea o sora, atunci aceasta ar fi nuanta. E o combinatie blanda intre argintiu si auriu, cu note calde suprapuse peste recele de argint.

5. Ombre gri-albastrui

Daca nu vrei sa iti vopsesti tot parul in nuante de gri, atunci poti opta pentru varianta ombre. In locul argintiului, alege griul si mergi pe combinatia cu albastru, in degrade. Vei obtine un aspect cu totul si cu totul inedit.

6. Blond-argintiu cu nuante cenusii

Aceasta este o combinatie perfecta de nuante. Iti poti pastra parul blond, adaugandu-i tonuri arginii si saten sau cenusii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare