Coafuri

#patrick dempsey #vin diesel #vedete # tunsori barbati #tunsori sexy

5 tunsori sexy pentru barbati

Drept, cret, frumos aranjat sau usor ciufulit, parul este unul dintre cele mai importante "accesorii" nu doar pentru femei, ci si pentru barbati. Modul in care isi aranjeaza barbatii parul este definitoriu pentru nuantarea unui look potrivit. Ca si in cazul hainelor, si in ceea ce priveste tunsorile, vedetele sunt cele care dau startul unor noi tendinte. Iata cateva modele de tunsori sexy, inspirate de la vedete, care ti se pot potrivi si tie!


1. Cret si usor ciufulit

Look-ul actorulului Adam Brody este unul tineresc si energic. Poti avea si tu un look ca al rebelului din "The O.C.", daca ai parul des si ondulat. Foloseste un ser anti-incretire, pentru a pastra parul usor ciufulit pe parcursul intregii zile.


2. Breton intr-o parte

Bretonul poate fi purtat si de catre barbati, nu doar de catre femei. Actorul Chord Overstreet are un look rafinat, dar casual, cu ajutorul unei tunsori cu breton intr-o parte. In cazul acestei tunsori, este important ca parul sa arate ingrijit si glossy, de aceea, stilistii recomanda folosirea unui balsam la fiecare spalare.


3. Chelie

Daca esti o persoana curajoasa si forma capului iti permite, poti renunta definitiv la podoaba capilara, la fel ca modelul Tyson Beckford. Barbatii chei nu isi mai fac probleme in legatura cu modul in care sa-si aranjeze parul si, in plus, despre acestia se spune ca sunt sexy si au un aer misterios. Bruce Willis, Vin Diesel, Samuel L. Jackson sau Stanley Tucci sunt doar cativa dintre actorii care au renuntat la podoaba capilara.


4. Lung si rebel

Cantaretul de muzica country Keith Urban are parul lung si rebel, astfel incat reuseste cu usurinta sa cucereasca inimile admiratoarelor nu doar datorita vocii, ci si al look-ului sexy pe care il afiseaza in concerte.


5. Ondulat si sofisticat

Desi unele persoane ar putea considera parul ondulat o adevarata povara, adevarul este undeva la mijloc. Actorul Patrick Dempsey, cunoscut pentru rolul din Grey's Anatomy, demonstreaza ca poti arata rafinat si sexy chiar daca ai parul ondulat si usor neingrijit.

Tot ce trebuie sa faci este sa folosesti produsele de ingrijire potrivite, astfel incat parul sa arate impecabil pe parcursul zilei, indiferent de vreme.



Sursa foto: alarab.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare