Coafuri

#stil #tunsori si coafuri #tunsori scari toamna # tunsori scari # tunsori scari 2012

5 tunsori in scari pentru toamna

Fermecatoarele tunsori in scari sunt in tendinte toamna aceasta, asa cum au fost si sezonul trecut. Versatile si usor de aranjat, coafurile in trepte intineresc chipul si te ajuta sa iti regenerezi varful firelor de par, fara sa renunti la lungimea podoabei tale capilare.

Tunsorile in scari fac ca parul tau sa se simta mai usor, sa prinda un volum fermecator si textura mai placuta. In plus, tunsorile in trepte ofera avantajul aranjarii parului fara folosirea produselor de fixare care il imbacsesc. Ai nevoie doar de o perie rotunda si de un uscator de par care emana un aer caldut, nu fierbinte. Iata 5 idei de tunsori in scari chic pentru aceasta toamna!

1. Tunsoarea in scari discrete

Jennifer Aniston este intotdeauna un reper demn de luat in seama cand vine vorba despre tunsoarea in trepte, fiind prima dintre celebritatile hollywoodiene care a purtat in anii '90 o astfel de coafura chic. Toamna aceasta se poarta naturaletea, de aceea scarile discrete, foarte putin evidentiate, purtate cu o carare laterala, sunt in voga si usor de purtat.

2. Tunsoarea in scari dezordonate

Firile mai rebele sunt invitate sa incerce toamna aceasta o tunsoare in scari dezordonate, care sa stabileasca o granita fina intre eleganta si rebeliune. Daca ai parul usor ondulat natural, alege sa-l lasi sa se aranjeze in trepte rebele si incadreaza-ti chipul cu un breton modern.



Foto: jennifer-aniston.blogspot.com, refinery29.com

3. Tunsoarea cu bucle in scari

Dovedind faptul ca nu toate suvitele in scari trebuie sa fie egale, actrita Lucy Liu isi pune in valoare buclele naturale prin straturi asimetrice ale podoabei capilare, care incep mai jos de barbie si formeaza iluzia optica de "valuri" romantice si fermecatoare.

4. Tunsoarea in scari pentru parul fin

Daca ai parul fin, cu firele foarte subtiri, incearca tunsoarea afisata de Kate Bosworth, cu trepte subtile si parul ondulat lejer. Coafura asigura volumul atat de necesar arului, cu ajutorul treptelor si al buclelor relaxate.



Foto: digitalspy.co.uk, rodial.co.uk

5. Tunsoarea in scari cu carare laterala

Jessica Alba ne demonsteaza versatilitatea tunsorii in scari, punandu-si in evidenta parul drept si tuns pe straturi, cu o carare laterala extrema.



Foto: refinery29.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului