Coafuri

#extensii #coafuri # extensii par

5 tendinte in hairstyling care ar putea fi nepotrivite pentru tine

Este adevarat ca felul in care arati si esti perceput de societate poate reprezenta un avantaj, insa doar pentru ca hairstylistii sunt promotorii unor coafuri nu inseamna ca trebuie sa ii urmezi indeaproape. Iata cinci tendinte in hairstyling care ar putea fi nepotrivite pentru tine!

 

1. Extensii de par

Extensiile de par care nu sunt realizate corespunzator pot deteriora parul si il pot face sa arate neingrijit si neatragator. Daca iti doresti cu ardoare sa ai parul mai lung, este important sa consulti un hairstylist care sa-ti dea cele mai bune sfaturi.

Culoarea extensiilor trebuie sa fie asemanatoare cu cea a parului tau, la fel si textura lor, iar lungimea sa fie potrivita cu tunsoarea de baza. Acest mod de coafare nu se potriveste tuturor femeilor, de aceea nu trebuie adoptat doar pentru ca este la moda.


2. Parul pastel

Colorarea parului in nuante pastel nu este un lucru usor de realizat. Inainte de a face acest pas trebuie sa te gandesti daca se potriveste cu personalitatea ta, cu stilul tau de viata si cu stilul tau vestimentar. Doar pentru ca vedetele au adoptat moda parului pastel, nu reprezinta un motiv intemeiat pentru a urma acest trend, daca nu este pe gustul tau.


3. Stilul ombre

Stilul ombre este in tendinte in aceasta perioada, insa nu oricine poate obtine un look de invidiat adoptand acest stil. Vopsirea parului in degradeuri trebuie facuta de un stilist profesionist, astfel incat rezultatul sa fie spectaculos.

Exista mai multe moduri in care stilul ombre si-a pus amprenta asupra hairstylingului. De la umbre discrete pana la cele dramatice, stilul ombre nu trebuie adoptat doar pentru ca este in trend, ci numai daca ti se potriveste.


4. Coafuri impletite complicate

Cand vine vorba despre coafuri impletite, simplitatea este, de cele mai multe ori, cea mai buna alegere. Coafurile impletite complexe nu merita efortul, mai ales daca stii ca nu o sa iti iasa precum cele din reviste. De ce sa te complici pentru a incerca sa fii in tendinte cand poti arata uimitor recurgand la metodele cele mai simple?


5. Parul in culori

Acest stil de coafare a parului este potrivit daca iti doresti o schimbare temporara de culoare. Insa exista destule efecte negative care te pot face sa te razgandesti. Parul devine uscat, iar culoarea trebuie refacuta in permanenta. Multa bataie de cap pentru rezultate nu tocmai spectaculoase!



Sursa foto: sheknows.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului