Coafuri

#stil # coafuri vedete #coafuri 2012 #coafuri impletite

5 stiluri noi de coafura cu impletituri

Pana in acest moment, probabil ca ai observat popularitatea crescanda a stilurilor noi de coafura cu impletituri. In afara de cele clasice si bine cunoscute, metodele de aranjare a parului cu codite impletite incep sa ia forme tot mai originale si neasteptate.

Indiferent ca vrei sa iti impresionezi colegii de birou sau cauti o varianta inspirata de coafuri pentru o petrecere, te poti inspira din urmatoarele stiluri moderne cu impletituri, chic si tineresti.

1. Coada impletita pentru plaja

Aceasta abordare sexy a clasicei cozi "in cascada" are un aspect jucaus si rebel, fara sa para dezordonat sau neingrijit. Doua cozi frantuzesti inconjoara scalpul si se unesc intr-o singura coada impletita clasic, in timp ce restul parului se asaza pe spate in bucle lejere, seducatoare. Coafura este excelenta pentru plaja sau pentru o vacanta din sezonul cald.

2. Cocul impletit

Romantic, simplu si usor de realizat, un coc format din codite impletite si rasucite confera o eleganta aparte si se aliniaza instant tendintelor anului 2012. Suvitele imbinate ingenios, in mai multe directii si pe numeroasa straturi, dau un farmec apate coafurii. Stilul este potrivit pentru evenimentele formale, ce solicita mult rafinament.



Foto: refinery29.com

3. Bretonul impletit

Coafura cu note frantuzesti, adaugate de codita "spic de grau" realizata din breton confera fizionomiei un plus de feminitate si rafinament pur. Suvitele in valuri, lasate sa curga liber pe umeri, ne duc cu gandul la imaginea fantastica a zanelor din basme.

4. Cocul din coada impletita

Desparte parul in doua parti egala la baza cefei, impleteste cele doua cozi cat mai strans si infasoara-le apoi in jurul capului, astfel incat sa obtii forma unei coroane. Fixeaza coafura cu cateva agrafe si asigura-i o rezistenta sporita aplicand un strop de fixativ pe baza de apa.



Foto: glamcheck.com; bloggers.com

5. Parul impletit pe jumatate

Una dintre cele originale coafuri in tendinte anul acesta este parul impletit doar pana la jumatate, apoi prins intr-o coada de ponei cu o suvita de par menita sa ascunda elasticul.



Foto: onsugar.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului